MANEKENI IZ KALUĐERICE: Lider Prve beogradske lige u novoj sportskoj opremi - mogu da im pozavide i mnogo veći fudbalski kolektivi! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sjajnih ostvarenja na "zelenom tepihu", klub postaje prepoznatljiv širom Srbije.

MANEKENI IZ KALUĐERICE: Lider Prve beogradske lige u novoj sportskoj opremi - mogu da im pozavide i mnogo veći fudbalski kolektivi! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Kaluđerica 1969

Fudbalski klub Kaluđerica 1969 dominantno je tokom prethodne jeseni stigao do liderske pozicije u okviru Prve beogradske lige - "grupa C".

 

Momci iz beogradskog predgrađa u dvanaest odigranih mečeva ostvarili su jedanaest pobeda, uz samo jedan remi i sa devet bodova više u odnosu na prve pratioce Šumadiju 1962 iz Jagnjila, Vinču i Vrčin, dočekuju nastavak šampionata kao apsolutni favoriti u borbi za plasman u viši rang, Beogradsku zonu.

Godinama unazad klub napreduje na svim poljima, a ovoga puta ekipa se može pohvaliti i novom sportskom opremom na kojoj bi joj pozavideli i znatno veći klubovi ne samo na pordučju Srbije, već i širom starog kontinenta.

 

Da podsetimo, aktuelni sastav lidera Prve beogradske lige - "grupa C" u prvom kolu nastavka šampionata biće slobodan, a svoj prvi duel odigraće u okviru 15. kola kada će na svom terenu dočekati ekipu Vinče u jednom od susreta koji i definitivno mogu rešiti pitanje šampiona ovog takmičenja.

U prvom susretu navedenih rivala viđena je prava goleada. ekipa Kaluđerice 1969 slavila je na gostovanju u Vinči rezultatom 7:3.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading