USLEDILA JE BRZA REAKCIJA: Nakon rastanka sa bivšim trenerom, klub već imenovao novog šefa stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očkivano klub je u poslednjim danima 2022. godine ostao bez trenera seniorske ekipe, ali klupa nije dugo ostala upražnjena.

USLEDILA JE BRZA REAKCIJA: Nakon rastanka sa bivšim trenerom, klub već imenovao novog šefa stručnog štaba!

Foto: FK Borac Lešnica

Fudbalski klub Borac iz Lešnice prvi deo šampionata okončao je na poziciji koja zasigurno nikoga u mestu koje pripada opštini Loznica, ne može da zadovolji.

 

Svega tri trijumfa i pet remija u 13 odigranih mečeva bili su dovoljni samo za 11. poziciju u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske i klubu tokom predstojećeg proleća sledi velika borba za očuvanje statusa u okviru četvrtog stepena srpskog klupskog fubalskog takmičenja.

Neposredno pred novogodišnje praznike, rukovodstvo kluba obratilo se javnosti i u kratkom obaveštenju saopštilo pristalicama kluba da saradnja sa dosadašnjim trenerom Miroslavom Milanovićem neće biti nastavljena, a već drugog dana Nove 2023. godine poznato je i ime njegovor naslednika.

Republika

Foto: FK Borac Lešnica

Miroslav Milanović - bivši trener ekipe iz Lešnice

 

Novi trener FK Borac Lešnica jeste Igor Đurković dobor poznato lice kolubarsko-mačvanskog fudbala.

Pedesetjednogodišnji stručnjak u Lešnicu stiže iz redova Mačve 1929 iz Bogatića i svi u redovima Borca očekuju da će u nastavku šampionata uspeti, zajdničkim snagama da ostvare sve unapred zacrtane ciljeve.

Novi trener će priliku za debitantski nastup na klupi novog kluba, imati na startu prolećnog dela sezone kada će Borac na svom igralištu u Lešnici dočekati sastav OFK Divci. Na startu sezone 2022/23 sve ekipe su podelile bodove, a meč u Divcima j okončan rezultatom 2:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading