Srećnu Novu godinu želi vam Srbin Obiora Odita: Ljubimac "grobara" sada "tera" FAP!

Autor:

Sport

30.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gost nove epizode "Nižih liga" na Republici dobro je poznato lice u svetu domaćeg fudbala.

Srećnu Novu godinu želi vam Srbin Obiora Odita: Ljubimac "grobara" sada "tera" FAP!

Foto: Republika.rs

Obiora Odita

Puno stranaca prođe kroz srpski fudbal. Neki ostave dubok trag, neki budu brzo zaboravljeni, a retki su oni kojima Srbija postane druga kuća. 

Republika

Jedan od njih je Obiora Odita. Nekadašnji fudbaler Javora i Partizana novo je pojačanje FAP-a iz Priboja. Upravo on bio je gost nove epizode "Nižih liga" možete pogledati na Youtube kanalu "Republika News“.

Odita je ostavio dubok trag u srpskom fudbalu. Još početkom ovog milenijuma stigao je u Ivanjicu gde je zablistao, a zatim došao u Partizan i ušao u srce svima kojima je crno-bela boja u srcu. Navijači se sa osmehom sećaju njegovih debitantskih golova u snegom okovanoj Humskoj protiv Dnjepra, a zatim i čuvenih radovanja kada je saltom doveo tribinu u stanje ekstaze.

Posle Partizana, Odita je pokušao da unovči svoje znanje van Srbije, pa je kratak period svoje karijere bio i u Emiratima, Belgiji, Kini i Kazahstanu. Ipak, naša zemlja mu je ostala u srcu, pa se nekako uvek vraćao kući.

Sada se srpski Nigerijac ili nigerijski Srbin, kako god vam je draže, setio mnogih zanimljivih anegdota vezanih za njegov život u našoj zemlji, ali i kratke izlete u inostranstvo. Takođe, Odita je govorio i o iskustvima u niželigaškom fudbalu, nastupu za reprezentaciju Nigerije i brojnim drugim zanimljivim temama. Zbog toga novogodišnju epizodu "Nižih liga" jednostavno ne smete propustiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading