VRAĆAMO SE TAMO GDE PRIPADAMO: I pored bodovnog zaostatka u Omladincu nemaju dilemu - Novo Selo grabi ka višem rangu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.12.2022

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo takmičenje doneće mnogo neizvesnosti predstojećeg proleća.

VRAĆAMO SE TAMO GDE PRIPADAMO: I pored bodovnog zaostatka u Omladincu nemaju dilemu - Novo Selo grabi ka višem rangu!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Raška okružna liga nakon jesenjeg dela sezone može poneti epitet jednog od najneizvesnijih takmičenja kada je srpski klupski fudbal u pitanju. Ovaj rang takmičenja broji ukupno 14 klubova, a razlika između prvoplasiranog Ibra iz Mataruške Banje i dvanaestoplasirane Ribnice iz Jovca iznosi svega devet bodova.

 

Iz svega navedenog, jsno je da i klubovi koji prvi deo sezone i nisu okončali sa željenim bodovnim saldom, smatraju da sve propušteno mogu nadoknaditi tokom narednog proleća.

Ekipa Omladinca iz Novog Sela prvi deo sezone okončala je na devetoj poziciji sa učinkom od pet pobeda, isto toliko poraza, a tri susreta su okončali bez pobednika. U ovom momentu sa 18 osvojenih bodova imaju sedam bodova manje u odnosu na lidera Ibar iz Mataruške Banje, ali niko u Novom Selu i ne pomišlja da odustane od borbe za viši rang, Zonu Šumadijsko-rašku:

- Sigurno je da smo imali veće ambicije za ovu polusezonu, ali još uvek ništa nije izgubljeno, ima još mnogo da se igra i u opticaju je 39 bodova. Liga je ove sezone ujednačenija nego ikada, svi imaju svoju šansu, ali mi ćemo se za našu boriti. Ako pogledate trenutno stanje na tabeli, bodovna razlika između naše ekipe i tima koji trenutno vodeći, iznosi svega sedam bodova. Učinićemo sve da Omladinac vratimo tamo gde pripada - istakao je fudbaler ekipe iz Novog Sela, Aleksandar Gavrović.

Foto: FK Omladinac Novo Selo

FK Omladinac Novo Selo

 

U pohod ka vrhu tabele ekipa Omladinca kreće iz Delimeđe gde će u prvom prolećnom kolu odmeriti snage sa ekipom Koštampolja. Prvi susret dveju ekipa okončan je pobedom Omladinca rezultatom 4:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading