OVAKO CECA VEĆ 20 GODINA IZGLEDA ISTO: Prati sledeću ishranu i ne goji se, a ni ne odriče se slatkog

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je slavna pevačica Svetlana Ražnatović smršala.

OVAKO CECA VEĆ 20 GODINA IZGLEDA ISTO: Prati sledeću ishranu i ne goji se, a ni ne odriče se slatkog

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ima zavidnu liniju već godinama unazad. Nije krila da se podvrgla estetskim zahvatima, ali i da već dugo pazi šta i kako jede. Iako možda mnogi misle da pribegava dijetama koje je teško ispratiti, nije tako. Ponekad, ona uživa i u slatkišima. Pre nekoliko godina ona je želela da skine višak kilograma, pa je otkrila da je od poznate srpske nutricionistkinje dobila jelovnik.

- Želela sam, pre svega, zdravije da živim. Prvih nedelju dana mi je bilo najteže, jer je veoma bitno u koliko se sati jede. Između svakog obroka mora da prođe tri do četiri sata - rekla je ona tada.

Inače, ona nije izbegava ni slatkiše, ali u dogovoru sa nutricionistom. Pored toga, jede meso i salatu i uživa u tome povremeno. Ovo je primer jelovnika kog se Ceca pridržavala kada je želela da smrša. Doručak je bio lagan, ali zasitan. Ručak se sastojao od ribe i salate, a večera izuzetno lagana.

DORUČAK: Ovsene pahuljice, voće i čija semenke
RUČAK: Nemasna bela riba sa salatom
VEČERA: Potaž od bundeve

Očigledno, trud se isplatio jer ona već godinama "drži" željenu kilažu, a ne mora da se odriče onoga što voli, prenosi "Mondo".

U galeriji ispod pogledajte kako je pevačica Ceca Ražnatović izgledala na proslavi povodom rođenja trećeg unuka. Na slavlju je bilo veselo, zapevala je i ona, kao i Maja Berović, a Veljko Ražnatović, ponosan tata, nikad nije bio srećniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading