JEŽEVICA ZNA SA LIDERIMA: Borba za titulu jesenjeg šampiona nikad neizvesnija!

Autor:

Sport

22.11.2022

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pretposlednjem kolu pred zimsku pauzu ekipa Ježevice opet je "promenila" lidera na tabeli. Ovoga puta bila je kobna po ekipu Poleta koju je porazila rezultatom 1:0 u gostima.

JEŽEVICA ZNA SA LIDERIMA: Borba za titulu jesenjeg šampiona nikad neizvesnija!

Foto: FK Ježevica

Ježevica zna kako se igra protiv favorita, bodovi opet uzeti na gostovanju sada već bivšem lideru!

Republika

Оd prvog minuta gostujući sastav je verovatno iznenadio Polet pristupom. Agresivniji, sa više trčanja i dosta zalaganja izašli su igrači trenera Jankovića i od samo starta su imali loptu u svom posedu. 

Trgao se i Polet sredinom prvog poluvremena, ali se pretežno igralo na sredini terena sa dosta prekida. Glavni sudija na meču Stefan Škodrić do pauze pokazao je četiri žuta kartona. Tri puta su u beležnicu upisani igrači gostujućeg, a jednom igrači domaćeg tima. 

Na poluvreme se otišlo rezultatom 0:0.

 

U nastavku igre Ježevica konkretnija na protivničkoj polovini što ih dovodi do dve, tri izgledne prilike za postizanje gola, ali nije bilo završnice u napadima.

Imali su i igrači Poleta odličnu priliku za promenu rezultata, ali je odlično reagovala odbrana gostiju.

U 71. minutu nakon isključenja Filipovića zbog protestovanja i negodovanja kod sudija domaći tim ostaje sa 10 igrača na terenu. Od tog trenutka Ježevica kreće još ofanzivnije ka golu Božića i za to stiže nagrada 11 minuta pre kraja meča.

Odličnu akciju gostujućeg tima rutinski završava Šmakić za vođstvo od 1:0. To je ujedno bio i konačan rezultat meča. Ježevica je opet promenila lidera na tabeli Zlatiborske okružne lige, Polet je prvu poziciju posle ovog kola prepustio ekipi Rampe

Polet (Rasna) - Ježevica 0:1 (0:0)

Polet: Božić, N. Polić (od 66' D. Polić), Filipović, Ratković (od 71' Smiljanić), Tanović, Jezdimirović, Nikolić, Marijanović, Matović (od 89' Marjanović), Marić, Spasojević

Ježevica: Nestorović, Đorđević, Gavrilović, Krejović, Jelić (od 73' Lađevac), Brašnjević, Šmakić, Pešić, Jovanović, Borović, Volić

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading