RAMPA IZ SJENICE DO PRVOG MESTA: Pol pozicija pred poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva!

Autor:

Sport

21.11.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Zlatiborske okružne lige u Sjenici igran je susret između Sloge i Rampe. Tim iz Požege slavio je rezultatom 2:0.

RAMPA IZ SJENICE DO PRVOG MESTA: Pol pozicija pred poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva!

Foto: FK Rampa Požega

Očekuje nas luda završnica Zlatiborske okružne lige, prvih šest timova nalaze se u razmaku od tri boda. Titula jesenjeg prvaka rešavaće se u poslednjem kolu.

Republika

Odličan meč viđen je u Sjenici od samog starta. U prvih 20 minuta beležimo po dve odlične prilike na obe strane. Dve vezane prilike imali su Dacić i Tarić za Slogu, ali je golman Rampe odlično reagovao. Uzvratili su požežani, ali se i čuvar mreže na drugoj strani odlično snašao.

U 35. minut viđen je prvi gol na meču. Posle kornera štoper gostiju Savatijević odlično reaguje i to je 1:0 za Rampu.

Do kraja poluvremena igralo se pretežno na sredini terena, bez prevelike opasnosti u oba kaznena prostora.

U drugih 45 minuta meča igralo se dosta opreznije, gotovo i da nije bilo nekih konkretnih prilika u završnoj trećini terena. Igrači Rampe odlično su postavili svoje linije i nisu dozvoljavali previše prostora na svojoj polovini.

Igrao se 75. minut kada je viđen novi udarac iz ugla za goste, posle koga je duplirana prednost požežana. Ovoga puta Vesić se najbolje snalazi u kaznenom prostoru protivnika i to je 2:0.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata. Iskusna ekipa Rampe od prvog minuta znala je kako će igrati na ovom susretu i ta disciplina im je i donela sva tri boda. S obzirom na ostale rezultate pobeda u Sjenici za ekipu trenera Đokovića vredi još više, poslednje kolo dočekuju na prvom mestu na tabeli.

Sloga (Sjenica) - Rampa (Požega) 0:2 (0:1)

Sloga: Kalender, Mašović, A. Muhović, E. Muhović, Duran (od 85' Kadušić), Bronja, Tarić, Vatić, Ćosović, Malićević (od 63' Hadžović), Dacić (od 69' Rahić)

Rampa: Varagić, B. Cvijović, Mladenović, Ignjatović, Vesić, Cicović, Nedeljković (od 87' Vučković), M. Cvijović (od 5' Dimitrijević), Mutavdžić, Savatijević, Savić (od 78' Ćirjanić)

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading