MEČ ZA INFARKT: BSK golovima pred kraj meča slomio otpor odlične ekipe iz Šopića!

Autor:

Sport

13.11.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjeg kolu jesenjeg dela prvenstva Prve Beogradske lige (grupa B) igran je derbi na terenu u Adi. BSK je dočekao ekipu Šumadije. Rezultat na kraju meča glasio je 3:1.

MEČ ZA INFARKT: BSK golovima pred kraj meča slomio otpor odlične ekipe iz Šopića!

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Utakmica o kojoj će se pričati, igrači oba tima se nisu štedeli ni sekunda tokom celog susreta. Pravi derbi koji po mnogim komentarima nije viđen u skorije vreme u ovom rangu takmičenja.

Republika
 

Od samog starta krenulo se sa atacima na obe strane. Nešto veću inicijativu imala je domaća ekipa, nizale su se šanse, ali lopta nije htela u mrežu Šumadije. Gosti su prepustili loptu domaćinu, i svoje prilike vrebali su iz kontra napada. 

Već posle pet minuta odlična šansa za goste, sam ispred golmana izlazi igrač Šumadije, ali lopta ne završava u golu.

Mogla je ekipa BSK-a u vođstvo, ali je posle šuta lopta pogodila stativu. 

Igrao se 25. minut kada je sastav iz Šopića odlično iskoristio prostor na protivničkoj polovini i iz kontra napada stigao do vođstva. Strelac za goste bio je Luka Milovanović. Do kraja poluvremena bilo je izglednih prilika za novu promenu rezultata, ali je nije bilo. Mogli su igrači gostujućeg sastava da dupliraju prednost, ali je stativa odbranila šut.

Glavni sudija na meču je u prvih 45 minuta pokazao tri žuta kartona uglavnom zbog prekršaja.

Posle pauze igrači domaćeg sastava izlaze dosta ofanzivnije na teren što je rezultiralo i ranim golom. Samo dva minuta od početka drugog poluvremena Nikola Purić udarcem sa oko 25 metara donosi izjednačenje svom timu.

Posle drugog gola na meču situacija na terenu se dodatno rasplamasala. Najviše posla bilo je za Jovana Okanovića koji je do kraja utakmice pokazao još čak osam žutih kartona.

Imala je domaća ekipa inicijativu u drugom poluvremenu, ali lopta nije htela u gol. Mogli su i gosti do nove prednost, ali je Filipović odlično odbranio dva vezana udarca. Prvo je Milovanović probao, lopta se odbija od golmana i stiže do Vukićevića koji sam na dva metara šutira pravo u čuvara mreže BSK-a.

Pet minuta pred kraj regularnog dela meča Mihajlo Stojanović udarcem sa daljine šalje neodbranjiv šut i dovodi svoj tim prvi put u vođstvo. 

U poslednjim trenucima susreta otvorena igra na obe strane, moglo je biti gola u mreži oba tima. Ipak loptu iz svoje mreže opet vadi Ostojić. Odličan prodor Torbice i egzekucija za konačnih 3:1 za domaći sastav.

Ekipa BSK-a je ovom pobedom sigurno na prvom mestu na tabeli Prve Beogradske lige (grupa B), posle današnjih ostalih mečeva u ligi saznaćemo da li će to mesto deliti sa još nekim timom.

BSK 1926 (Baćevac) - Šumadija (Šopić) 3:1 (0:1)

BSK: Filipović, Kojić, Đ. Nikolić, Denić, Ćulum, Stojanović, Dabetić (od 71' Torbica), Vulović, S. Nikolić (od 89' Žujović), Marić, Purić (od 84' Pavlović)

Šumadija: N. Ostojić, S. Radovanović, Đorđević, Lazić (od 71' Vukićević), L. Ostojić, F. Radovanović, Lazarević, Milovanović, Beljić (od 81' Milošević), Vasić (od 46' Milić), Stojanović (od 62' Stanojević)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading