NIŠTA OD TITULE JESENJEG PRVAKA: Žabari posle Radnika uzeli meru i ekipi Mladosti!

Autor:

Sport

21.11.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu pred zimsku pauzu lider do ovog kola ekipa Mladosti dočekala je tim Žabara. Gosti su uspeli da osvoje sva tri boda rezultatom 3:0.

NIŠTA OD TITULE JESENJEG PRVAKA: Žabari posle Radnika uzeli meru i ekipi Mladosti!

Foto: FK Mladost Dračić

U Dračiću je ovaj meč dočekan sa prve pozicije na tabeli, ali se posle njegovog završetka na zimsku pauzu ide sa bodom zaostatka u odnosu na prvoplasirani Radnik.

Republika

Od samog starta igralo se otvoreno bez kalkulacija, Mladost je htela da novom pobedom dođe do titule jesenjeg prvaka. Konkretnija i agresivnija igra na sredini terena donela je priliku gostima za postizanje gola koju su i iskoristili.

Lopta posle centaršuta stiže do Tomića koji je sprovodi u mrežu za 1:0 za goste, igrao se 21. minut.

Glavni sudija na meču Đorđe Andrić u prvom poluvremenu dva puta je vadio žuti karton iz džepa. Oba puta upisani su igrači gostujućeg sastava.

Domaći tim imao je nekoliko dobrih šansi da izjednači, ali je jedna greška na sredini terena dovela do novog gola u njihovoj mreži.

Pred sam kraj prvog dela nova promena rezultata. Opet centaršut sa strane, ovoga puta najspretnije se snalazi Milošević Jovan i to je 2:0.

Na poluvremenu trener Mladosti vrši tri izmene sa željom da promeni situaciju na terenu. U igru ulaze Savković, Poznanović i Ivanović. Već na startu drugog dela igre penal za goste. Loptu na belu tačku namešta Milošević i svojim drugim golom na meču povećava prednost na 3:0. 

Krenuli su dosta bolje ka golu Mitrovića domaći igrači, napadali su konstanto u drugom poluvremenu, ali lopta nije htela u gol. Gosti su čekaju svoju priliku iz kontra napada, ali promene rezultata nije bilo.

Mladost (Dračić) - Žabari

Mladost: Savić, Vasiljević, Milivojević (od 46' Savković), Đurđević, Đuričić (od 46' Ivanović), Đukanović, Vlajković, Đukić (od 75' Bebić), Stanojević (od 46' Poznanović), Tošković, Tojčić

Žabari: Mitrović, Bojić, Jorgić, Stejanić, Milošević (od 80' Anđelić), Ivanović (od 60' Živanović), Radovanović, Todorović, Maletić, Ranković, Tomić (od 70' Marković)

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading