VELIKA REKA POBEDNIK VIKENDA: Rezultat u Novom Selu doprineo novom smanjenju bodovnog zaostatka za liderom!

Autor:

Sport

14.11.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Međuopštinske lige Jadar Velika Reka na svom terenu savladala je ekipu Gučeva. Rezultat posle poslednjeg sudijskog zvižduka glasio je 3:1.

VELIKA REKA POBEDNIK VIKENDA: Rezultat u Novom Selu doprineo novom smanjenju bodovnog zaostatka za liderom!

Foto: FK Velika Reka

Nastavlja sastav iz Velike Reke seriju dobrih rezultata, posle osvajanja kupa u prvenstvu uspeli su da vežu i četvrtu pobedu za redom.

Republika

Od samog starta igrači Vladana Todorovića dominirali su na terenu. Bilo je prilika pred golom Gučeva, ali lopta nije htela u gol. Ipak, u 30. minutu domaći dolaze u vođstvo.

Loptu za slobodan udarac sa nekih 30 metara namestio je Nenad Matić. Kapiten domaćih je odličnim šutem postigao evrogol za vođstvo svog tima od 1:0.

Do pred sam kraj prvog poluvremena nije bilo promene rezultata, a onda na scenu stupaju domaći igrači. Odlična akcija Velike Reke koju završava udarcem Aleksandar Pavlović za 2:0.

U pauzi, Ratko Petrović uvodi sa klupe Jović Aleksandra u nadi da će uspeti da unese promene na terenu. Kod Velike Reke istih 11 igrača nastavlja meč.

U nastavku utakmice gosti nešto konkretniji, ali bez pravih prilika u šesnaestercu protivnika. Imali su nekoliko šuteva iz slobodnjih udaraca, ali bez velike opasnosti po gol Jankovića.

Igrao se 75. minut kada je posle greške domaćeg sastava gostujući tim odličnom reakcijom smanjio zaostatak na 2:1. Strelac za Gučevo bio je Gavrić Lazar.

Samo tri minuta kasnije Bojan Veselinović vraća dva gola prednosti svom timu. To se na kraju ispostavilo i kao konačan rezultat meča.

Ekipa Velike Reke se ovom pobedom dodatno priključila borbi za sam vrh tabele, sada za liderom sa četvrtog mesta zaostaje tri boda. Gostujući tim je zbog poraza spao na 11. poziciju Međuopštinske lige Jadar.

Velika Reka - TE Gučevo 3:1 (2:0)

Velika Reka: Janković, Obradović, Gutalj, Radu, A. Pavlović (od 88' Vasiljević), Marković, M. Pavlović (od 77' Radišić), Polić, N. Matić, M. Matić, Veselinović (od 80' Nikolić)

Gučevo: Lukić, Drago. Jezdić, Gavrić, Gajić (od 76' Vuković), Draga. Jezdić, Dakulović, Mili. Pavlović, Đukanović (od 46' Jović), Ignjatović, Mila. Pavlović, Andrić

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading