Duel 13. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

04.11.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bečej 1918 – Kabel (Novi Sad) (subota, 5. novembar, 13:00)

Duel 13. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip

Radnički iz Sombora i Jedinstvo iz Stare Pazove za sada su odbegli od pratnje na osetnu razliku, ali daleko od toga da neko treći ne može vrlo uskoro da se umeša u borbu za sam vrh tabele. Grupa od sedam ekipa nije daleko i i dalje ima čemu da se nada, a u toj grupi su Bečej i Kabel čiji ćemo meč gledati u subotu.

Republika
 

 

Bečejci su povezali nekoliko mečeva po sistemu pobeda-poraz pa su na 6. poziciji, ali su u prošlom kolu odigrali veoma dobro i uzeli bod na teškom gostovanju u Šajkašu. S druge strane, Kabel je kiksnuo u prošlom kolu protiv Radničkog iz Zrenjanina i uzeo samo bod u meču sa fenjerašem. Pobednik ovog duela ostao bi u trci za vodećim dvojcem, a poraženi bi ostao čvrsto u sredini tabele.

U subotu, 5. novembra od 13:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige - grupa Vojvodina, između Bečeja 1918 i Kabela iz Novog Sada.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading