Derbi meč Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

14.10.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost (Popovac) – GFK Dubočica (Leskovac) (nedelja, 16. oktobar, 14:30)

Derbi meč Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip/Youtube.com

U ovoj ligi Radnički iz Pirota za sada dominira i prvi je sa svih devet pobeda, a prate ga Budućnost iz Popovca (druga neporažena ekipa) i GFK Dubočica.

Republika
 

Prema svemu prikazanom do sada, deluje da će ova tri tima voditi borbu do kraja za to prvo mesto i plasman u viši rang. Piroćanci imaju četiri boda više od Budućnosti i sedam više od Leskovčana koje su pre dva kola savladali kod kuće sa 2:1.

U ovom kolu, očekuje nas duel drugog i trećeg na tabeli i taj meč može da odluči dosta toga, iako je tek 10. kolo. Piroćanci su veliki favoriti nad Timokom iz Zaječara, a derbi u Popovcu će doneti sledeće: u slučaju pobede, domaćin ostaje u trci sa liderom, a Leskovčanima predstoji težak posao, ali ako pobedi Dubočica ili ako bude nerešeno, Piroćanci će se baš osamiti i držati sve u svojim rukama do kraja.

Zato je ovaj meč veoma važan za sve tri uključene ekipe, pa čak i za četvrtu Jagodinu koja može da se popne za poziciju, u zavisnosti od rezultata iz Popovca. U dva prošlosezonska meča Budućnosti i Dubočice, domaće ekipe su oba puta čuvale bodove kod kuće identičnim rezultatom 2:1.

Republika

 

U nedelju, 16. oktobra od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi susret Srpske lige – grupa Istok, između Budućnosti iz Popovca i GFK Dubočica iz Leskovca.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading