Prvi put na Xtip Stream-u – Zona Kolubarsko-mačvanska

Autor:

Sport

13.10.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički (Valjevo) – Radnički (Klupci) (subota, 15. oktobar, 14:00).

Prvi put na Xtip Stream-u – Zona Kolubarsko-mačvanska

Foto: MerkurXtip/Youtube.com

Xtip Stream imaće novu premijeru, sada smo u Zoni Kolubarsko-mačvanskoj i pred nama je duel koji zavređuje svaku pažnju. Prenosićemo duel iz Valjeva gde će Radnički dočekati imenjaka iz Klupaca (Loznica).

Valjevci su drugi na tabeli i imaju dva boda manje od Vrelo sporta, a bod više od trećeg Strmova i tri više od imenjaka iz Klupaca. Gužva je u vrhu pa su tu blizu i Osečina, Kačer iz Belanovice i lajkovački Železničar pa je svaki bod zlata vredan.

Vrelo sport će imati, čini se, lagan zadatak u predstojećem kolu pa je na Radničkom iz Valjeva zadataka da pobedom održi korak za liderom, ali pita se i Radnički iz Klupaca koji je u prethodna tri gostovanja zaradio pet bodova. Valjevci su pet najbolji domaćin u ligi sa osvojenih sedam bodova iz tri meča na njihovom stadionu „Peti puk“.

Republika

Foto: MerkurXtip

Merkur X tip

 

Poslednjih osam sezona zaredom se sastaju dva Radnička, a poslednja četiri direktna duela pripala su Valjevcima. Tim iz Klupaca je poslednji put slavio u sezoni 2016/17. sa 2:0.

U subotu, 15. oktobra od 14:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite meč Zone „Kolubarsko-mačvanske“ između Radničkog iz Valjeva i Radničkog iz Klupaca.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading