BITKA ZA TROFEJ: Vinča i Kaluđerica u finalu kupa!

Autor:

Sport

04.10.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će stići do pehara?

BITKA ZA TROFEJ: Vinča i Kaluđerica u finalu kupa!

Foto: Privatna arhiva

Sutra će se na stadionu Dunavca odigrati finale kupa opštine Grocka. U meču za trofej od 16 časova sastaće se Vinča i Kaluđerica.

Republika

Kaluđerica je ovaj trofej osvojila sada već daleke 1999. godine. Pre dve godine je takođe bila u finalu, ali je tada ekipa Leštana uzela trofej. Sutrašnji duel sa ekipom Vinče biće drugi od početka takmičarske sezone.

Ove dve ekipe sastale su se u drugom kolu Prve Beogradske lige (grupa C). Susret je odigran u Vinči, a ekipa Kaluđerice je slavila sa 7:3. Ukoliko uzmemo u obzir susret na početku sezone onda nas sutra očekuje jako dobar i kvalitetan meč sa dosta golova. Ekipa Kaluđerice od starta sezone igra jako dobro, prva je na tabeli u ligi i ima velike ambicije u ovoj sezoni.

Pehar u kupu bi samo dodatno motivisao tim za nastavak sezone. Vinča sa skorom 4-1-2 drži četvrtu poziciju na tabeli, ekipa je prošle godine ispala iz Beogradske zone i u ovoj će probati da se ekspresno vrati u viši rang. U kup utakmicama, a posebno u finalu takmičenja favorita nema pa nas sutra očekuje jedan jako zanimljiv duel.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Vinča - Kaluđerica

 

Vinča - Kaluđerica

Sreda, 5. oktobar od 16 časova

Finale kupa opštine Grocka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading