Sedmo kolo Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

23.09.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naftagas (Elemir) – Borac (Šajkaš) (subota, 24. septembar, 15:30)

Sedmo kolo Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip/Youtube.com

Naftagas iz Elemira čvrsto stoji na sredini tabele i u minulih šest kola upisao je dve pobede, dva poraza i dva nerešena ishoda pa je stekao zvanje jedne od ekipa koja neće morati da brine o srpskoligaškom statusu. U prošlom kolu je poklekao u Kuli, ali se profilisao kao domaćinska ekipa i na svom stadionu lako izlazi na kraj sa rivalima.

 

S druge strane, tim iz Šajkaša je porazom u pretprošlom kolu u Bačkoj Palanki prepustio prvo mesto Somborcima i sada za njima kasni dva boda. Ipak, u prošlom kolu su upisali pobedu u derbiju protiv Tekstilca (3:2) pa se nadaju da je blizu povratak na pobednički kolosek.

U subotu, 24. septembra od 15:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Vojvodina, između Naftagasa iz Elemira i Borca iz Šajkaša.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

BOUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading