PRELEPA MILICA OSTVARILA SAN! Sijala je na "Marakani", a sada ukrašava stadion "Radomir Antić" - atraktivna portparolka Slobode nam otkrila zbog čega se vratila u Užice! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

13.09.2022

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Avramović, PR FK Sloboda, uživa u svakom trenutku na novom poslu u rodnom gradu.

PRELEPA MILICA OSTVARILA SAN! Sijala je na "Marakani", a sada ukrašava stadion "Radomir Antić" - atraktivna portparolka Slobode nam otkrila zbog čega se vratila u Užice! (FOTO GALERIJA)

Foto: Igor Đorđević

Milica Avramović

Milica Avramović (30), portparolka FK Sloboda, ostvarila je životni san angažmanom na stadionu "Radomir Antić". Atraktivna Užičanka predstavlja pravi hit na terenima Prve lige Srbije, privlači veliku pažnju gde god da se pojavi, a kako je otkrila tokom razgovora za naš portal, nijednog momenta nije imala dilemu da li da prihvati poziv crveno-crnih iz grada na Đetinji.

Republika
 

- Kada su me pozvali ljudi iz Slobode, ni trenutak se nisam dvoumila. Dogovorili smo se bukvalno za par minuta. Na stadionu u Užicu sam praktično odrasla, tako da me rad u Slobodi potpuno ispunjava - počela je Avramovićeva, a zatim je dodala:

- Preduslov je bio da se Sloboda plasira u Prvu ligu Srbije. To je označilo početak jednog novog projekta, a meni je zadovoljstvo da sam deo njega. Takođe, želja za povratkom u rodni grad probudila mi se rođenjem mlađeg brata Milana, koga sam dobila tek sa svoje 22 godine. Želela sam da budem deo njegovog odrastanja, što me je emotivno potpuno ispunilo - ispričala nam je Milica, koja sa velikim uživanjem obavlja PR aktivnosti.

Širi auditorijum upoznao je Avramovićevu prilikom njenog angažmana na "Zvezda TV".

- Pored Slobode koja mi je u srcu, simpatizer sam i Crvene zvezde, a tokom rada u Ljutice Bogdana dosta sam naučila. Prvenstveno sam bila angažovana na TV kanalu crveno-belih, a na tom poslu sam puno naučila. To je iskustvo koje mi dosta znači i koje mi može biti od velike koristi u daljoj karijeri. Iako sam završila studije srpskog jezika i književnosti, oduvek sam želela da se bavim sportskim novinarstvom, a na "Zvezda TV" sam dobila šansu da iskustveno prođem kroz različite situacije i nosim divne uspomene sa našeg najvećeg stadiona.

Milicu smo upitali koji su ovosezonski ciljevi i dometi Slobode u prvoligaškom karavanu.

- Pre svega, okosnicu ekipe čine igrači iz Užica i okruženja, radi se o sjajnim momcima koji su na svojim plećima izneli teret osvajanja Srpske lige Zapad. Tokom prvih nekoliko utakmica u okviru PLS pokazali su da mogu da se nose sa svima, što nam je prvenstveni cilj - ravnopravno učešće i takmičenje sa svima - kazala je portparolka kluba koji će 2025. godine proslaviti stogodišnjicu postojanja.

- Sloboda kroz tri godine slavi 100 godina od osnivanja i želimo da se do tada plasiramo u Superligu Srbije. Užice "diše" za Slobodu, to se oseća na svakom koraku, imamo sjajnu podršku naših sugrađana i verujem da grad na Đetinji zaslužuje tim u elitnom rangu srpskog fudbala - podvukla je Milica Avramović.

Inače, Sloboda je u sklopu 6. kola takmičenja u Prvoj ligi Srbije nesrećno remizirala sa Železničarom iz Pančeva (2:2), prokockavši dva gola prednosti iz prvih 45 minuta, a na poluvremenu crveno-crni su upriličili lepu manifestaciju. Klub je odlučio da pokloni pet sezonskih karata Užičanima koji bodre Slobodu, ali i doprinose gradu svojim radom, pa su ih dobili pripadnici komunalne, policijske, vatrogasne službe...

Republika

Foto: Igor Đorđević

Sloboda obradovala verne sugrađane

Što se tiče 8. runde prvoligaškog karavana, Užičani su nadigrali RFK Novi Sad sa 3:1, pa se sada nalaze u "plej-of" zoni, zauzimaju osmo mesto na tabeli sa deset bodova, a naredni izazov ih očekuje u subotu od 16 časova kada gostuju Trajalu u Kruševcu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading