GRAFIČAR ŽELI DA NASTAVI NIZ POBEDA: Protiv Železničara na pobedu i gol više! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

26.08.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo mnogo vremena za slavlje fudbalera Grafičara nakon pobede protiv IMT-a u četvrtom kolu Mozzartbet Prve lige Srbije.

GRAFIČAR ŽELI DA NASTAVI NIZ POBEDA: Protiv Železničara na pobedu i gol više! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Grafičar

Izabranici Marka Neđića brzo su arhivirali trijumf protiv “traktorista” i okrenuli se pripremi još jednog derbija, protiv Železničara u Pančevu. Od velike pomoći stručnom štabu tima sa Senjaka mogao bi da bude Miloš Stojčev, jedan od petorice iskusnijih igrača Grafičara, koji je u prethodnoj sezoni nastupao upravo za klub iz Pančeva.

Foto: republika.rs

 

 

- Igramo protiv kluba u kojem sam proveo lep period, ostvario istorijski uspeh kluba, stekao dosta prijatelja, tako da će za mene to biti posebna utakmica – započeo je Miloš Stojčev.

Desetka “ljubičastih” ističe da su Pančevci odlična, iskusna ekipa, međutim ni on kao ni njegovi saigrači ne želi da odstupi od borbe. I pored teškog rasporeda u prva četiri kola Mozzartbet Prve lige Srbije, Grafičar je trenutno lider na tabeli drugog po kvalitetu ranga takmičenja u našoj zemlji. Uz to i najefikasniji.

- Ekipa Železničara je dosta izmenjena. Odigrali smo protiv njih kontrolni meč tokom priprema na Zlatiboru i sigurno da i mi njih kao i oni nas dobro poznaju. Naš fokus je isključivo na našu ekipu, verujemo u ono što strčni štab zahteva i ako to ispunimo, rezultati neće izostati – ubeđen je plejmejker razvojnog tima Crvene zvezde.

 

Pored Filipa Kasalice, Andrije Kaluđerovića, Luisa Ibanjeza i Đorđa Đurića, Miloš Stojčev spada u red najiskusnijih igrača u sastavu Marka Neđića. Od njega se očekuje da svojim pristupom na treninzima i utakmicama i kvalitetom koji poseduje bude od ogromne pomoći velikom broju mladih igrača Grafičara.

- Jako sam zadovoljan kako mojom tako i igrom, zalaganjem, ponašanjem cele ekipe, a najviše me raduje što imamo još dosta prostora za napredak. Graficar je klub u velikom usponu, sa fenomenalnom vizijom. Veoma sam srećan što sam deo ovog projekta i nadam se da ću, svojim iskustvom i kvalitetom, dati svoj doprinos u ostvarenju cilja a to je plasman u Superligu – zaključio je Miloš Stojčev.

Meč između Železničara i Grafičara igra se u subotu u Pančevu. Početak susreta zakazan je za 17 časova.

U ostalim mečevima 5. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije sastaju se:

Loznica - Inđija Toyo Tires

IMT - GFK Sloboda

Zlatibor - Jedinstvo (U)

Radnički (SM) - OFK Vršac

Mačva - Metalac (GM)

Rad - Radnički (NB)

Železničar (P) - RFK Grafičar

RFK Novi Sad 1921 - Trayal

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading