DO POSLEDNJEG ATOMA SNAGE! Dejan Rađenović, trener Metalca pred gostovanje Mačvi: Pobedu niko ne poklanja!

Autor:

Sport

26.08.2022

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz brdovite Šumadije Milanovčani, na svoje drugo gostovanje u sezoni, stižu u mačvansku ravnicu da odmere snage sa šabačkim prvoligašem nakon četiri utakmice bez poraza. Samo su protiv Inđije, na prvom gostovanju, odigrali nerešeno (2:2).

DO POSLEDNJEG ATOMA SNAGE! Dejan Rađenović, trener Metalca pred gostovanje Mačvi: Pobedu niko ne poklanja!

Foto: FK Metalac/Ivica Milošević

Stručni štab Metalca: Trojančević, Stojanović, Rađenović i Luković

Mačva, s druge strane, ima nešto lošiji učinak, jedan remi i pobedu iz četiri kola. To, međutim, za šefa struke Metalca, Dejana Rađenovića, nipošto nije razlog za rasterećen pristup domaćinu.
 
- Tako iskusan tim zaslužuje daleko bolji status nego što tabela sada pokazuje. Imaju pojedince koji svaku ekipu u ligi mogu da ugroze individualnim kvalitetom čak i kada im kolektivno slabije krene. Mi od prošlog kola neprekidno radimo na tome da zadržimo voljni momenat koji nas nosi. Samo bod smo doneli s prethodnog gostovanja i to nam je ostalo za nauk. Igrači treba da uđu u utakmicu svesni da će za sva tri morati da ulože poslednji atom snage do samog kraja, jer pobedu niko ne poklanja. Кritike na naš dosadašnji skor jesu pozitivne, ali realno ćemo biti dobri samo onoliko koliko smo u stanju da budemo dobri u kontinuitetu - poručio je Rađenović.

Republika

Foto: FK Metalac

Fudbaleri i stručni štab Metalca

Njegov pomoćnik u Metalcu, Zoran Stojanović, upravo je s trenerskim timom Mačve upisao neke od najznačajnijih stavki svog CV-a, i to dok su Šapčani bili u Superligi. Između 2017. i 2020. radio je s njima u dva navrata od po petnaest meseci.

 
- I dalje su kod mene prisutne dobre emocije kada se pomene taj klub. Tamo i dalje imam prijatelje među igračima, trenerima, u upravi. Ali kad bude krenula utakmica protiv njih, sve to se ostavlja po strani. Ovo gostovanje biće teško iz više razloga. Uvek je vruć teren, publika razume kad treba da im pomogne, igrači znaju kako to da iskoriste. Imaju ponekad čudan način igre, umeju da iskaču iz šablona, a takve ekipe je mnogo teško analizirati u pripremi. Mi, naravno, imamo svoje adute za to. Cilj nam je sada da svaku utakmicu odigramo tako da što manje razlike bude između onih na strani i onih kod kuće - rekao je Stojanović.

 


 
Nakon Mačve, plavobele iz grada pod Rudnikom očekuje vanredno kolo, u sredu protiv Loznice na domaćem terenu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading