KUP SENZACIJA: Kruševac u suzama – Jagodinci nakon penal ruleta prigrlili trofej!

Autor:

Sport

25.08.2022

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon gotovo pune decenije u Jagodinu je stigao novi fudbalski trofej.

KUP SENZACIJA: Kruševac u suzama – Jagodinci nakon penal ruleta prigrlili trofej!

Foto: Instagram.com/fktrayal1933ks

Sada već davne 2013. godine fudbaleri Jagodine u finalu Kupa Srbije savladali su na stadionu u Humskoj novosadsku Vojvodinu rezultatom 1:0 golom Milana Đurića, čime su prigrabili prvi klupski trofej u istoriji. Nešto više od devet godina kasnije jagodinski fudbal se može pohvaliti novim peharom. Ovoga puta uspeh je ostvaren u finalnom meču Kupa Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije.

FK Trayal – GFK Jagodina 0:0 – 2:3

 

Kruševac je bio domaćin borbe za trofej, a kompletna fudbalska javnost smatrala je ekipu Trayala velikim favoritom. I pored činjenice da je kruševačka ekipa finalni meč igrala na domaćem terenu, kao i podatka da nastupa u višem rangu takmičenja, Jagodinci su nakon izvođenja jedanaesteraca prigrlili pehar, a treba napomenuti da je regularni deo susreta okončan bez golova.

 

Ovom pobedom ekipa Jagodine nastavlja takmičenje u okviru nacionalnog kupa, ali vremena za preterano radovanje ekipa Dušana Đokića nema, pošto će već u nedelju 28. avgusta gostovati u Vlasotincu ekipi Vlasine u okviru 3. kola Srpske lige Istok. Sa druge strane ekipu Trayala u subotu očekuje gostovanje u Novom Sadu gde će u okviru 5. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije odmeriti snage sa ekipom RFK Novi Sad 1921.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading