INTERNACIONALNO POJAČANJE STIGLO U KRUŠEVAC: Trajal pojačao redove pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

24.08.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno se u kruševačkom klubu ozbiljno radi.

INTERNACIONALNO POJAČANJE STIGLO U KRUŠEVAC: Trajal pojačao redove pred nastavak sezone!

Foto: Instagram.com/fktrayal1933ks

Fudbaleri Trajala nakon četvrtog odigranog kola u okviru Mozzart Bet Prve lige Srbije zauzimaju sedmu poziciju sa šest osvojenih bodova. Slavila je kruševačka ekipa u duelima protiv beogradskog Rada i Zlatibora iz Čajetine identičnim rezultatom 2:1, dok su porazi pretrpljeni u mečevima sa IMT-om (2:3) i pančevačkinm Železničarom (0:1).

Da rukovodstvo kluba ima velike ambicije u novoj sezoni, govori i podatak da je u redove Trajala stiglo pojačanje iz Kine. U pitanju je dvadesetogodišnji Vang Jihui koij igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. 

 

 

Jihui je u Srbiju stigao sa svega sedamnaest godina iz ekipe Šangaj Port. Nastupao je za mlađe kategorije akademije Real Niš, a prvi profesionalni ugovor potisao je sa kraljevačkom Slogom. Nakon izleta u ekipi Zvijezde 09, vraća se u Srbiju i u narednom periodu nastupaće u dresu kruševačke ekipe.

Prilikom potpisivanja ugovora kineski fudbaler je izjavio:

- Razlika između srpskog i kinskog fudbala je ogromna i ovde se igra daleko teži i kvalitetniji fudbal nego u Kini. Želja mi je da se jednog dana vratim u Šangaj Port i prenesem znanje koje sam stekao u srpskom fudbalu kao što mi je san i da zaigram za Kineski nacionalni tim. Celokupno rukovodstvo, stručni štab i igrači Trayala su me odlično prihvatili i izašli mi u susret tako da imam samo reči pohvale za ovaj klub i pozitivne utiske - istakao je Vang. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading