WHATSAPP OBJAVIO NAJVEĆU PROMENU DO SADA: Ovo su svi PREDUGO čekali

Autor:

Razonoda

29.01.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi korisnici ove aplikacije želeli su da imaju jednostavniju mogućnost slanja poruke a sada su dobili i više od toga

WHATSAPP OBJAVIO NAJVEĆU PROMENU DO SADA: Ovo su svi PREDUGO čekali

Foto: pixabay.com

Kompanija Meta razvija nove funkcije u svojoj aplikaciji WhatsApp koja će omogućiti korisnicima da razmenjuju poruke sa korisnicima drugih aplikacija kao što su Telegram ili Signal.

Nova funkcija je otkrivena u najnovijoj beta verziji aplikacije Whatsapp.

"Korisnici će moći da ćaskaju na Whatsappu sa ljudima koji koriste druge aplikacije za razmenu poruka. Osoba sa drugom aplikacijom, kao što je Signal, moći će da šalje poruke korisniku Whatsappa čak iako nema sopstveni nalog na njemu", navodi se na portalu Wabetainfo.

Meta uvodi ovu promenu da bi se uskladila sa evropskim Zakonom o digitalnim tržištima (DMA) koji obavezuje američku kompaniju da obezbedi komunikaciju između korisnika raznih aplikacija.

Američki tehnološki gigant Apple prošle nedelje je na svom vebsajtu najavio velike promene u poslovanju sa aplikacijama u Evropskoj uniji, takođe zbog Zakona o digitalnim tržištima koji treba da stupi na snagu u martu.

Inače, korisnici Whatsappa od jutros širom Evrope prijavljuju da imaju problem u meniju za poruke.

Konkretno, izgubila im se mogućnost da uređuju poslate poruke, odnosno menjaju njihov sadržaj. Iz Whatsappa najavljuju da rade na rešavanju problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading