NEVEROVATNO OTKRIĆE: Čovek pronašao vremensku kapsulu staru 111 godina u svojim zidovima!

Autor:

Razonoda

22.04.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena vremenska kapsula iz 1913. godine

NEVEROVATNO OTKRIĆE:  Čovek pronašao vremensku kapsulu staru 111 godina u svojim zidovima!

Foto: pritscreen/Tiktok


Jedan čovek iz Grand Rapidsa u Mičigenu nedavno je otkrio vremensku kapsulu staru 111 godina, koja je bila skrivena u njegovim zidovima. Iako je bio uzbuđen zbog pronalaska, ostao je sa više pitanja nego odgovora nakon što je otvorio kapsulu da vidi šta se nalazi unutra.

Nepoznati tragovi iz prošlosti

Vremenska kapsula je pronađena u okviru radova na preuređenju, a njen sadržaj je budio radoznalost i znatiželju. Čovek je pronašao rukom pisano pismo datirano 8. novembra 1913. godine, zajedno sa pratećim crtežom, što je ukazivalo na to da kapsula pripada detetu. Takođe su pronađeni predmeti poput kartice sa zapisom "Pohvale Julija A Fridriha, opšteg muzičkog trgovca", kao i slika dvoje dece.



Zagonetne sitnice iz prošlosti

Pored pisma i kartice, u vremenskoj kapsuli su se nalazili i drugi zanimljivi predmeti. Među njima su bili delovi društvene igre, poput karte sa natpisom "Srećno. Čarapa iznutra napolje", kao i slika Isusa Hrista, domino, mala igračka od tiganja, mermer, dve šipke i, najzanimljivije od svega, mali domaći klavir.

Misterija iz prošlosti

Ovo otkriće je izazvalo veliko interesovanje na internetu, jer je čovek podelio svoje otkriće na Redditu, pružajući fotografije i detalje o pronađenim predmetima. Mnogi su bili fascinirani ovom vremenskom kapsulom iz prošlosti i njenim neobičnim sadržajem, ali ostaje misterija kako su ovi predmeti završili zazidani u zidovima i kojoj deci su pripadali.

Kao novinar, ovo otkriće bi moglo da bude predmet daljeg istraživanja kako bi se otkrila priča koja stoji iza ovih zagonetnih predmeta iz prošlosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading