AUTOMEHANIČAR 16 GODINA PATIO OD OGROMNOG TUMORA NA VRATU: Onda se desilo nešto neverovatno!

Autor:

Razonoda

20.04.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automehaničar Tim se oslobodio tumora nakon 16 godina borbe

AUTOMEHANIČAR 16 GODINA PATIO OD OGROMNOG TUMORA NA VRATU: Onda se desilo nešto neverovatno!

Foto: printskrin


Automehaničar Tim je konačno doživeo olakšanje nakon što je uspešno operisan i uklonjen mu je ogroman tumor koji je rastao na njegovom vratu tokom protekle 16 godine. Ovaj neverovatni slučaj je intrigirao javnost i lekare širom sveta, a Tim je konačno dobio priliku da vodi normalan život nakon dugog perioda patnje.

Tumor koji je promenio život

Tim je primetio tumor pre 16 godina, kada je on izgledao kao mala bubuljica pored uveta. Međutim, vremenom je rastao i izrastao do neverovatnih dimenzija od skoro pet kilograma. Ova izraslina je pritiskala njegovo uho, vilicu, vrat i grlo, uzrokujući mu nesnosne bolove i ozbiljne komplikacije u svakodnevnom životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TLC (@tlc)



Borba sa svakodnevnim izazovima

Tim je morao da se nosi sa brojnim izazovima u svakodnevnom životu zbog veličine tumora. On je morao da podiže tumor kako bi okrenuo glavu tokom vožnje, a čak je i oblačenje i spavanje postalo izuzetno teško zbog izrasline. Ovo iskustvo je zahtevalo od Tima da koristi humor kao odbrambeni mehanizam, ali je ipak ostavilo dubok trag na njegov život.

Spasenje uz pomoć dr. Ozborna

Nakon godina patnje, Tim se prijavio u emisiju "Take My Tumor", gde je dobio priliku da bude operisan od strane dr. Rajana Ozborna. Dr. Ozborn je pružio nadu Timu, ali je takođe izrazio zabrinutost zbog mogućih komplikacija tokom operacije, posebno u vezi sa facijalnim nervima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TLC (@tlc)



Povratak normalnom životu

Nakon uspešne operacije, Tim je konačno mogao da diše punim plućima i da se oslobodi tereta koji je nosio godinama. Sedam nedelja nakon operacije, Tim je ponovo osetio slobodu i olakšanje, te je mogao da se vrati u normalan život bez tereta tumora na vratu.

Kroz ovu priču, Tim je pokazao neverovatnu snagu i odlučnost, a njegova hrabrost je inspirisala mnoge ljude širom sveta. Sada, nakon dugog perioda patnje, Tim može da uživa u slobodi i normalnom životu, zahvaljujući hrabrosti i stručnosti lekara koji su mu pomogli da se oslobodi ovog velikog tereta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading