PREMESTILI DANKINO TELO, A NJEMU NISU JAVILI LOKACIJU! Policija ispituje da li su otac i brat ubice Dejana sakrili ostatke deteta - sve ukazuje na JEDNO!

Autor:

Hronika

07.04.2024

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija sada ispituje mogućnost da su otac i brat optuženog sakrili telo devojčice, ali mu nisu otkrili tačnu lokaciju.

PREMESTILI DANKINO TELO, A NJEMU NISU JAVILI LOKACIJU! Policija ispituje da li su otac i brat ubice Dejana sakrili ostatke deteta - sve ukazuje na JEDNO!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Nakon priznanja Dejana Dragijevića (50) da je ubio dvogodišnju Danku Ilić golim rukama, policija se sada bavi novom dilemom - gde se nalazi telo devojčice. Dragijević je tvrdio na saslušanju u tužilaštvu da ne zna tačnu lokaciju tela, ali je optužio svog oca i brata da su mu pomogli da se reši tela.

Policija sada ispituje mogućnost da su otac i brat optuženog sakrili telo devojčice, ali mu nisu otkrili tačnu lokaciju.

Dejan Dragijević je priznao da je zadavio Danku Ilić tokom saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, koje je trajalo više od dva sata. On je takođe izjavio da su mu otac i brat pomogli da skloni telo sa deponije, ali nije dao precizne informacije o mestu gde je telo konačno sklonjeno.

Uhapšeni otac (R. D., 73) i brat (D. D., 40) optuženi su zbog sumnje da su pomogli Dejanu Dragijeviću da premesti telo male Danke sa deponije u okolini Banjskog polja na nepoznatu lokaciju u Boru.

- Proverava se mogućnost da su oni sakrili telo, a da mu nisu rekli tačnu lokaciju - kaže izvor "Blica".

Otac optuženog, Rade Dragijević, izjavio je da mu je policija odvela suprugu i drugog sina neposredno pre hapšenja.

Ministar policije Bratislav Gašić je izneo detalje hronologije ubistva Danke Ilić, dok je načelnik UKP Ninoslav Cmolić govorio o momentu nesreće na putu. Vozač nije primetio da je udario devojčicu sve dok mu suvozač nije skrenuo pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Andjelija

07.04.2024 10:54

Nisam znala da je moguće da kad te policija ispituje za počinjeno zlodelo, možeš i da hoćeš i da nećeš da odgovaraš!? Ja mislila oni te tamo svojim metodama pritisnu i ti propevaš od prvog sisanja majčinog mleka. Kad, vidim moguće je zamajavati onoliku armadu ljudi, a oni k'o šušumige...

Odgovori 13 6
Nina

08.04.2024 00:32

@Andjelija - Nazalost, moguce je i to ne samo kod nas... Advokat kaze klijentu da ne prica nista i to je to. Mozda je samo preminuli znao tacnu lokaciju i sta sad? Udruzili su se i dogovorili monstrumi kako da se zastite. Ne znam kako ce se ovaj problem resiti jer oni savesti ocigledno nemaju. Porodica psihopata...