DRAGIJEVIĆ KRIJE GDE JE TELO DANKE ILIĆ IZ JEDNOG OD SVEGA DVA MOGUĆA RAZLOGA! Jedan je baš monstruozan! Oglasio se načelnik UKP Ninoslav Cmolić!

Autor:

Hronika

06.04.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se o jako čudnom profilu ličnosti, nijednim gestom ne pokazuje da se kaje, kaže Cmolić.

DRAGIJEVIĆ KRIJE GDE JE TELO DANKE ILIĆ IZ JEDNOG OD SVEGA DVA MOGUĆA RAZLOGA! Jedan je baš monstruozan! Oglasio se načelnik UKP Ninoslav Cmolić!

Foto: tanjug, facebook

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić, gostujući na Informer TV govorio je o osumnjičenima za ubistvo devojčice Danke Ilić (2), i njihovom ponašanju za vreme saslušanja.

Govoreći o osumnjičenom Dejanu Dragijeviću iz sela Zlot, koji je priznao da je udavio malu Danku pošto je pre toga Srđan Janković udario kolima, pa telo bacili na deponiju sa koje je Dragijević posle prebacio uz pomoć brata i oca i neće da kaže gde je, Cmolić ističe da se radi o ličnosti bez empatije.

- Radi se o jako čudnom profilu ličnosti, nijednim gestom ne pokazuje da se kaje. Svakako njegova ličnost treba dublje da se analizira - navodi načelnik UKP i nadovezuje se na ponašanje drugog osumnjičenog, za kog kaže da se ne razlikuje od ponašanja D.D.

- Mi im uzimamo izjavu pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru, tužilac obavlja razgovor sa njima i oni potvrđuju sve svoje priče, tu nema emocija, tu nema racionalnog objašnjenja... Nastavili su normalno da funkcionišu, išli su na posao.

Načelnik je objasnio i zašto dosad nisu rekli tačnu lokaciju tela ubijene devojčice.

- Jedino racionalno objašnjenje do kog mi dolazimo jeste da je moguće da je nešto monstruozno uradio sa telom. Ili ima psihičku blokadu, pa ne može da se seti. U jednom trenutku nam kaže gde je telo, kada odemo tamo njega nema, onda pomene drugo mesto, tela nema. I tako u krug. Tu do izražaja dolaze druge osobine, kao da mu se ličnost s vremena na vreme menja. Zato kažem sigurno će biti potrebno da stručnjaci analiziraju oba lica - kaže Cmolić.

Načelnik kaže da se S.J. i D.D. sumnjiče za krivično delo teško ubistvo, ali da se ta kvalifikacija može menjati usput.

- Za sada nema tela, koje bi nam pomoglo da se utvrdi na koji način je dete preminulo - rekao je Cmolić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Dajana

06.04.2024 21:19

Čuj možda ima blokadu pa me može da se Seti, kakva crna blokada,kako je išao na posao svako jutro i obavljao svoje obaveze ne pričate nebulozne.Itekako zna gde je telo,zna sta ga čeka i krije monstrum i laže sve.

Odgovori 66 7
Andjelija

06.04.2024 21:29

@Dajana - NEKO u ovoj tužnoj priči, koja prerasta u rijaliti, NEŠTO LAŽE, svakako. I, kako to da se ne može doći do odgovora: gde je Danka? Ili, čeka se povoljan trenutak?

Odgovori 36 6
Lala

06.04.2024 21:21

Da nece i on na medicinsku negu? Ako imate druge, fizicke dokaze da su oni ovo uradili osim licnih priznanja i poligrafa, onda mu osvezi pamcenje nekom brutalnom metodom. Kao Rusi recimo? Ne pita jel srcani bolesnik i da li je voleo casicu i sta mama kaze, a sta tata i okolina. Obojicu.

Odgovori 49 7
Jana

06.04.2024 22:30

@Lala - Zamotajte ga u tepih,ili ce reči ili ce se ukočoti,dok mu ne otazu noge i ruke

Odgovori 37 8