OTAC BIO SIGURAN 99 ODSTO, A MAJKA...! Načelnik Cmolić otkrio kako su reagovali roditelji male Danke kad su videli snimak devojčice iz Beča!

Autor:

Hronika

06.04.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaže da je Dankin otac, Miloš Ilić, rekao da je 99 odsto siguran da je na njemu mala Danka, ali da je ipak rekao da pitaju njegovu suprugu.

OTAC BIO SIGURAN 99 ODSTO, A MAJKA...! Načelnik Cmolić otkrio kako su reagovali roditelji male Danke kad su videli snimak devojčice iz Beča!

Foto: Printscreen/Tik Tok

Načelnik UKP Ninoslav Cmolić objasnio je i kako su roditelji Danke Ilić reagovali kad su videli snimak devojčice iz Beča, koja je neodoljivo podseća na njihovu ćerku za koju u tom trenutku nisu znali da je već mrtva.

Cmolić je rekao da su razdvojili roditelje kako ne bi psihološki uticali jedno na drugo i odvojeno im pokazali snimak.

Kaže da je Dankin otac, Miloš Ilić, rekao da je 99 odsto siguran da je na njemu mala Danka, ali da je ipak rekao da pitaju njegovu suprugu.

- Ona čim je videla snimak govorila je "jeste, ovo je moja Danka". Ona ovako se kreće, tako se okreće, govorila je. Mi smo odmah istragu usmerili ka Beču. Međutim, uskoro se ispostavilo da to nije ona...

 

Podsećamo, Dejan Dragijević (50) priznao je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić (2), a optužio je svog oca i brata da su mu pomogli da premesti delo devojčice sa deponije, ali nijedan ne želi da kaže gde je leš deteta.

Policija na sve načine pokušava da nađe leš deteta, pa je danas, osim njihovog dvorišta, prekopala i sve septičke jame u okolini, pregledala i bunare, ali i uz pomoć rovokopača prekopala njihovo imanje koje se nalazi nekoliko kilometara dalje od porodične kuće. Na njemu se nalazi i pojata Dragojevića i tu su oni obrađivali imanje.

Osumnjičeni Dejan Dragijević dovezen je danas na plac da pokaže određene lokacije i predmete.

Republika je danas pomoću drona uspela da snimi prekopavanje dvorišta na kojem se nalazi porodična kuća Dragijevića, a ekskluzivni snimak možete pogledati ovde.

Kako Republika nezvanično od izvora iz policije saznaje, načelnik UKP naredio je jutros ponovni pretres kuća osumnjičenih, kao i nekoliko lokacija na groblju.

Podsećanja radi, radnici JKP Vodovod iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević, osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Prema navodima, udarili su je automobilom samo sedam minuta nakon što je majka devojčice, Ivana Ilić, prijavila njen nestanak, tačno u 13:52. Posle toga su dete, koje je još bilo živo udavili, ispostavilo se da je to uradio Dragijević, a posle su telo bacili na deponiju. Međutim, dva dana kasnije Dragijević je uz pomoć brata i oca, telo prebacio na nepoznatu lokaciju.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladimir

07.04.2024 00:00

Policija treba da pokuša malo sa brenerom da ih podstakne da priznaju gde je. Malo da ih prži pa da ih posoli pa opet iz početka. Da vidis kako bi propevali svi do jednog.

Odgovori 18 2
Djuka

08.04.2024 19:07

Ko sumnja u našu policiju mnogo greši. Sve je rešeno do sada.

Sneska

10.04.2024 18:13

Pa 100,% jeste Danka a onda druga pesma!Kako su brze bolje nasli dve budale da priznaju zlocin koji nisu izvrsili?I zasto Rumunke I dete nisu javno prikazane da ih svi vide da dokazu da nije Danka na snimku?Nesto tu nije OK.Nadam se I dalje da je dete zivo I zdravo,negde sakriveno.Samo zavaravaju policiju da trazi po Srbiji(Zlotu I okolini)