PREMINUO NAVIJAČ KOJI JE RANJEN NA ČUKARICI: Izrešetan sa šest hitaca!

Autor:

Hronika

14.11.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Asodi, navijač koji je ranjen pre 10 dana, preminuo je danas u bolnici.

PREMINUO NAVIJAČ KOJI JE RANJEN NA ČUKARICI: Izrešetan sa šest hitaca!

Foto: Društvene mreže

Ivan Asodi

Navijač Ivan Asodi koji je teško ranjen 4. novembra na Čukarici preminuo je danas u bolnici, prenosi Kurir.

Podsetimo, nepoznati napadač izrešetao je Ivana Asodija sa šest hitaca u predelu stomaka, koji je nakon toga prevezen u Urgentni centar i tada je bio na reanimaciji i u teškom stanju.

Uviđaj je vodilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a do sada su prikupljeni brojni dokazi kako bi se rasvetlila ova pucnjava. Za napadačem se i dalje intezivno traga.

Takođe, ime preminulog pominje se u slučaju ubistva u porti crkve u Vraniću 2015. kada je ubijen Saša Joksić (39). Joksić je ubijen tokom letnjeg vašara u Vraniću, u trenutku kada je dvojicu pijanih mladića opomenuo da ne uriniraju u dvorištu crkve.

- Marko Petrović i sada pokojni Ivan Asodi nasrnuli su na nesrećnog Joksića, a tokom rvanja jedan od njih je izvukao nož i direktno u srce ubo žrtvu, koja je od zadobijenih povreda preminuo - rekao je izvor za pomenute medije i dodao da se ovom dvojcu sudilo za ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading