MLADIĆ RANJEN U PUCNJAVI NA ČUKARICI POVEZAN SA UBISTVOM U PORTI CRKVE! Ivan A. izrešetan na šest metaka!

Autor:

Hronika

04.11.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranjeni Ivan A. povezan je sa ubistvom u porti crkve u Vraniću 2015. godine.

MLADIĆ RANJEN U PUCNJAVI NA ČUKARICI POVEZAN SA UBISTVOM U PORTI CRKVE! Ivan A. izrešetan na šest metaka!

Foto: Društvene mreže

Ivan Asodi

Mladić Ivan A. (28) teško je ranjen u pucnjavi na Čukarici. On je na reanimaciji, a navodno je pogođen sa šest metaka u stomak.

Uviđaj je obavilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, i u toku je prikupljanje dokaza, skidaju se snimci sa kamere i pribavljaju drugi tragovi u cilju rasvetljavanja ovog krivicnog dela.

Ranjeni mladić je odranije poznat policiji, a njegovo ime se pominje u slučaju ubistva u porti crkve u Vraniću 2015. kada je ubijen Saša Joksić (39).

Podsetimo, Joksić je ubijen tokom letnjeg vašara u Vraniću, u trenutku kada je dvojicu pijanih mladića opomenuo da ne uriniraju u dvorištu crkve. Marko P. i Ivan A. su tada nasrnuli na njega, a tokom rvanja jedan od njih je izvukao nož i njime ubo Joksića direktno u srce.

Suđenje za ovo uzbsitvo su pratile brojne kontroverze. Sud je nakon godinu dana od hapšenja pustio Ivana A. iz pritvora, a nakon 30 meseci i Petkovića, uz obrazloženje da postupak mogu da prate braneći se sa slobode.

Ivan A. je pobegao u Austriju, gde je uhapšen zbog drugog krivičnog dela, a potom deportovan u Srbiju jer je utvrđeno da je za njim raspisana poternica.

Suđenje za ovaj postupak je počelo ponovo 2018. na početku ponovljenog postupka optuženi mladići su ponovili da nisu krivi, a potom su, zajedno sa braniocima, najavili da će na sledećem pretresu prvi put da iznesu odbrane, jer su se tokom prethodnog postupka branili ćutanjem. Od krivičnog gonjenja Ivana A. odustalo se 2020. godine, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading