UBIJENI FILIP DOBIO POZIV ZA REPREZENTACIJU! Subotica zavijena u crno: Bio je najbolji!

Autor:

Hronika

15.10.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se prijatelji ubijenog Filipa.

UBIJENI FILIP DOBIO POZIV ZA REPREZENTACIJU! Subotica zavijena u crno: Bio je najbolji!

Foto: RINA, Društvene mreže

Dvadesetjednogodišnji mladić, Filip Zeljković, ubijen je sinoć u pucnjavi u Subotici. Naime, u Ulici Segedinski put, na benzinskoj pumpi je najpre došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između dve grupe mladića. 

Na putu ka centru Subotice, iz automobila je raspaljen rafal u automobil u kom je bio Filip i sedeo na suvozačevom mestu. Mladić je izdahnuo na putu ka bolnici.

Bio je najstarije dete u porodici, ima mlađeg brata koji je u momentu pucnjave bio u vozilu sa njim i mlađu sestru.

- Mnogo mi je žao i teško što čujem da je ubijen Filip. Neverovatno i tužno. Divan dečko. Sportista, i to dobar. Trenirao je vaterpolo i bio je golman. Sećam se kada je poneo titulu najboljeg na jednoj od utakmica, a sigurno da je bilo i više priznanja, ali ne uspem sve da ispratim. Koliko znam bio je u Vaterpolo klubu "Spartak – Prozivka", ali poslednje dve godine nije trenirao u Subotici, ne znam da li je negde dalje otišao. Sada kada ukucate njegovo ime samo se nižu tekstovi i fotografije na kojima i njegovo lepo lice krasi uspeh Subotičana – rekao je za Blic Subotičanin koji je poznavao ubijenog Filipa.

Na Instagram stranici vaterpolo kluba iz Šapca je pre dve godine objavljeno da će klub "da se pojača sa golmanom iz Subotice, Filipom Z.".

- Spremamo se da jako napadamo, ali i da protivnicima zadamo glavobolju pred našim golom. Filip će nam u tome pomoći! Dobro došao, Filipe! – poželeli su mu dobrodošlicu u klubu iz tog grada.

Filip je inače, 2016. godine dobio poziv na okupljanje za reprezentaciju na Kampu u Beogradu.

U Policijskoj upravi Subotica potvrdili su da se dogodilo ubistvo, da je ubijen mladić koji ima 21 godinu i da policija intenzivno traga za osumnjičenima. Telo nesrećnog mladića je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading