UHAPŠEN SRBIN U BEČU! Napao kontrolora i pretio policiji ubistvom?

Autor:

Hronika

24.09.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu uveče, na železničkoj stanici u Beču, mladić iz Srbije je uhapšen nakon što je fizički napao kontrolora na železnici.

UHAPŠEN SRBIN U BEČU! Napao kontrolora i pretio policiji ubistvom?

Foto: Tanjug/AP

 Incident se dogodio tokom razgovora sa kontrolorom, kada je mladić pesnicom udario službenika železničke stanice. Kontrolor je povređen i prevezen u bolnicu.

Policija je brzo reagovala na prijavu nasilja i stigla na mesto događaja. Međutim, mladić iz Srbije nije samo zaustavio svoje nasilno ponašanje. Nastavio je da preti policajcima ubistvom.

Policija je preduzela dalje korake kako bi osigurala situaciju. Tokom pretresa mladića, pronađene su male količine droge i zaplenjene. On se sada suočava sa nizom optužbi, uključujući sumnju da je naneo telesne povrede, izrekao opasne pretnje i posedovao sredstva zavisnosti.

Ovaj incident podseća nas na važnost poštovanja zakona i pravila u svim situacijama i na posledice koje neprimereno ponašanje može izazvati. Nadležni organi u Austriji nastaviće sa istragom ovog slučaja kako bi osigurali odgovarajuću pravdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading