OTKRIVAMO KAKO JE ZAISTA KOSTA KECMANOVIĆ UBIO ČUVARA DRAGANA: Na snimku se vidi kako se po Draganovom okretanju Kosta saginje i iz ranca vadi pištolj

Autor:

Hronika

16.08.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar Dragan Vlahović najbolji drug dece OŠ "Vladislav Ribnikar", neko ko ih je razumeo i voleo poput oca, stradao je od metka dečaka sa kojim je imao lep odnos.

OTKRIVAMO KAKO JE ZAISTA KOSTA KECMANOVIĆ UBIO ČUVARA DRAGANA: Na snimku se vidi kako se po Draganovom okretanju Kosta saginje i iz ranca vadi pištolj

Foto: Republika.rs, Printscreen

Kosta Kecmanović je pucao u školskog čuvara Dragana Vlahovića sa svega sedam ili osam metara, a ne sa 15 metara udaljenosti, kako se spekulisalo, saznaje Republika. 

Saslušanjem svedoka i pregledanjem snimka sa nadzornih kamera škole uočeno je da je 13-ogodišnji Kecmanović 3. maja, sa zakašnjenjem stigao u školu gde ga je na holu dočekao plemeniti čika Dragan. 

- Kosta je porazgovarao kratko sa njim. Dragan se okrenuo i vratio ka mestu gde je prethodno stajao. Na snimku se vidi kako se po Draganovom okretanju Kosta saginje i iz ranca vadi pištolj - prepriča izvor Republke blizak istrazi. 

Istražni organi su pored fotodokumentacije i video snimaka, prikupili i audio zapise jezive pucnjave koji lede krv u žilama, a na kojima se čuju krici dece.

- Čuju se pucnji u nizu, vriska dece, lupanje, i vapaj Eme Kobiljski da ubicu trgne da prestane da puca na decu i nastavnike - kaže izvor Republike.

Čuvar Dragan Vlahović najbolji drug dece OŠ "Vladislav Ribnikar", neko ko ih je razumeo i voleo poput oca, stradao je od metka dečaka sa kojim je imao lep odnos. Roditelji i učenici iz te škole oplakuju Dragana kao člana porodice jer su uvereni da nije žalio ni svoj život u nastojanju da zaštiti nevinu mladost.

Roditelji i sestra Dragana Vlahovića u potresnom razgovoru za Srpski telegraf i Republiku potvrdili su da su i sami uvereni da se isprečio pred decu da bih ih zaštitio od dečaka monstruma.

- Kada smo videli Dragana u kapeli, prema njegovom izrazu lica i stisnutim pesnicama tačno sam ga videla da je stao napred i rekao mu "Ne dam decu" - rekla je za Republiku Ružica, rođena sestra Dragana Vlahovića.

Podsećanja radi, Kosta Kecmanović sedmak, je očevim pištoljem upucao na hodniku škole Dragana Vlahovića, koji je umro odmah kao i dve dežurne učenice 5. razreda.

Zatim je upucao jednu sedmakinju koja je istrčala da vidi ko puca i zbog čega. Sa hodnika, suludi dečak je masakr nastavio u kabinetu istrorije gde je ubio šest devojčica i jednog druga. Strahovite povrede je naneo nastavnici Tatjani Stevanović i još petoro dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Tanja

16.08.2023 15:11

Otac lekar,majka prosvetni radnik ,sigurno su primetili da je sin za lecenje.Zasto su ga zanemarivali i ne lecili,morali su videti da sa njim nije nesto uredu. Pobio nam decu zbog njih. Otac doktor,ludog ga ucio da barata oruzjem!Zasto ga i otac i majka nisu lecili? Zasto je majka na slobodi?

Odgovori 12 10
Neko

16.08.2023 23:32

@Tanja - Ne lupetaj! Nije sve bas tako crno i belo!

Mina

17.08.2023 02:08

Na zalost, to su bile sekunde i niko, pa ni paceni Dragan nije ocekivao da ce ovaj decak pucati i ubijati, nije ni stigao ni da promisli a kamoli reaguje, to su delici sekunde, jer ko bi ocekivao da ce sedmak koga svi znaju da izvrsi masakr.

Istina

25.09.2023 21:45

Nego da li je tacno da je Kosta van zemlje i da je promenjen identitet? Strogo cuvana tajna ipak se pomalo otkriva ili su samo nagadjanja?