NASTAVNICA IZ RIBNIKARA SE SEĆA SAMO POGLEDA DEVOJČICE KOJU JE UBIO KOSTA KECMANOVIĆ: Tatjani dušu razara taj prizor i sećanje na OČI KOJE SU SE UGASILE

Autor:

Hronika

10.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnicu istorije je u oči pogledala učenica u koju je pucao školski drug, pošto je na hodniku ubio tri devojčice i školskog čuvara.

NASTAVNICA IZ RIBNIKARA SE SEĆA SAMO POGLEDA DEVOJČICE KOJU JE UBIO KOSTA KECMANOVIĆ: Tatjani dušu razara taj prizor i sećanje na OČI KOJE SU SE UGASILE

Foto: privatna arhiva, tiktok/printscreen, facebook

Nastavnica istorije Tatjana Stevanović (52)nalazi se na Klinici za rehabilitaciju u Sokobanjskoj ulici, a poslednje čega se seća je pogleda devojčice Mare Anđelković koja je preminula od hitaca monstruma Koste Kecmanovića, na licu mesta u kabinetu na prvom spratu škole "Vladislav Ribnikar". 

Nastavnica koju su pogodila tri od 57 metaka, koliko je dečak ubica 3. maja pre podne, ispucao u OŠ "Vladislav Ribnikar", više puta je operisana u Kliničkom centru Srbije i njeno zdravstveno stanje se stabilizovalo, ali su ostale velike posledice. Istražnim organima, nastavnica nije znala da kaže kako je upucana i u kojem momentu se to dogodilo iako su preživeli đaci iz "učionice smrti" ispričali da je nastavnica istupila pred monstruma u želji da zaštiti učenike na svom času. 

- Nesrećna žena se samog događaja ne seća, te ne zna u kom momentu je upucana. Ono čega se poslednje seća je pogled Mare Anđelković uvek nasmejane i druželjubive devojčice. Nastavnica ne zna ni da li je Mara gledala tražeći spas ili kada je upucana - ispričala je majka jedne od preživelih učenica VII2, za Republiku i Srpski telegraf.

Tatjana, jedna od šestoro ranjenih i srećom preživelih u pucnjavi u školi na Vračaru, u kojem je ugašeno deset života, prema rečima našeg izvora, i dalje ne može da hoda, a uz to je i psihički slaba. 

- Tatjana ne oseća levu ruku i nalazi se u invalidskim kolicima. Ona se psihički oporavlja od traume koju je zajedno sa ranama zadobila na radnom mestu. Nije životno ugrožena, ali će oporavak biti dugotrajan- otkriva naš izvor. 

Tatjana Stevanović važi za omiljenu nastavnicu u školi. Veliki broj đaka i roditelja se od njenog ranjavanja interesuju za njeno stanje, a dosta njih je i posetilo u bolnici gde svi pokušavaju da je razvesele razgovorima na druge teme. Ono što ističu je da je u svemu pozitivna i da gleda naprad, a da joj veliku podršku pruža suprug sa decom. 

Monstrum na veštačenju

Kosta Kecmanović najmlađi masovni ubica na svetu nalazi se od hapšenja na dan zločina, na veštačenju u Klinici za dečiju neurologiju i psihijatriju u Beogradu gde ga posmatra tim stručnjaka. 

Republika

Foto: Republika.rs, Printscreen

Kosta Kecmanović zatvoren je na Klinici za dečiju psihijatriju i neurologiju

On je pre deset dana napunio 14 godina i krivično nije odgovoran za zlodelo nezapamćenog obima, što ukazuje da je planirajući masakr nad školskim drugovima duže od mesec dana, računao da neće odgovarati. U toku dosadašnje istrage mali monstrum nije pokazao kajanje za ubistvo devetoro dece i školskog čuvara, kao ni za ranjavanje nastavnice i petoro dece. 

Republika

Foto: Shutterstock, Facebook

Vladmir Kecmanović otac ubice nalazi se u pritvoru u Beogradu

Roditelji dečaka ubice pod istragom

Kostin otac Vladimir Kecmanović uhapšen je istog dana kada i on, pod sumnjom da je omogućio sinu da dođe u posed vatrenog oružja kojim je izvršio zločin, te da je sina obučavao da puca. S druge strane, majka Miljana je u predistrazi sumnjičena za zanemarivanje sina, a zapanjila je javnost pokušajem da otuđi imovinu i da sa ćerkom dve godine mlađom od Koste, pobegne preko Makedonije, ali je vraćena sa granice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Tanja

11.08.2023 11:30

Suza ,suzu stize🙏

Vesna

04.09.2023 05:33

Tuga ,koja se nicim ne moze zaustaviti...