PRONAŠAO NOVI KLUB: Stanković PONOVO u Italij!

Autor:

Sport

10.08.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraća se na "čizmu".

PRONAŠAO NOVI KLUB: Stanković PONOVO u Italij!

Foto: Starsport

Dejan i Filip Stanković

Filip Stanković, sin legendarnog Dejana Stankovića, igraće sledeće sezone u Sampdoriji, u klubu koji je njegov otac vodio prethodne sezone.

Naime, čuvar mreže Intera će ponovo ići na pozajmicu, a nakon holandskog Volendama, naredne sezone će biti u Italiji, ali u Seriji B, pošto tim iz Đenove nije uspeo da prošle sezone izbori opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Dekijev sin je proveo pripremni period sa milanskim velikanom, gde je beležio sjajne partije, baš kao i brat Aleksandar, ali je odlučeno da je bolje da i naredne sezone igra negde kao pozajmljen igrač, pošto će konkurencija u Interu biti veoma jaka.

Novi trener će mu biti Andrea Pirlo, legenda italijanskog fudbala, koji je u Sampi, na trenerskom mestu, zamenio Stankovića.

Foto: Starsport

Filip Stanković, srpski golman

Što se njegovog oca tiče, Dejan je i dalje bez kluba, a kako je sam potvrdio nedavno, odbio je ponude nekoliko klubova, pošto njihove rezultatske ambicije nisu zadovoljile popularnog "mistera.

Ipak, nakon jednog Stankovića stiže drugi, a Filip će pokušati da timu sa "Luiđi Feraris" stadiona pomogne da se vrati u Seriju A, posle samo jedne sezone u drugoj ligi. 

Filip Stanković ima 21 godinu i član je mlade reprezentacije Srbije. Ponikao je upravo u Interu, a prethodne dve sezone je branio u Holandiji, za ekipu Volendama, za koji je zabeležio 61 ligaški nastup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading