OTKRIVAMO KAKO JE ZAISTA KOSTA KECMANOVIĆ UBIO ČUVARA DRAGANA: Na snimku se vidi kako se po Draganovom okretanju Kosta saginje i iz ranca vadi pištolj

Autor:

Hronika

16.08.2023

13:03

Čuvar Dragan Vlahović najbolji drug dece OŠ "Vladislav Ribnikar", neko ko ih je razumeo i voleo poput oca, stradao je od metka dečaka sa kojim je imao lep odnos.

OTKRIVAMO KAKO JE ZAISTA KOSTA KECMANOVIĆ UBIO ČUVARA DRAGANA: Na snimku se vidi kako se po Draganovom okretanju Kosta saginje i iz ranca vadi pištolj

Republika.rs, Printscreen

Komentari (5)

Loading
Tanja

16.08.2023 15:11

Otac lekar,majka prosvetni radnik ,sigurno su primetili da je sin za lecenje.Zasto su ga zanemarivali i ne lecili,morali su videti da sa njim nije nesto uredu. Pobio nam decu zbog njih. Otac doktor,ludog ga ucio da barata oruzjem!Zasto ga i otac i majka nisu lecili? Zasto je majka na slobodi?

Odgovori 12 10
Neko

16.08.2023 23:32

@Tanja - Ne lupetaj! Nije sve bas tako crno i belo!

Mina

17.08.2023 02:08

Na zalost, to su bile sekunde i niko, pa ni paceni Dragan nije ocekivao da ce ovaj decak pucati i ubijati, nije ni stigao ni da promisli a kamoli reaguje, to su delici sekunde, jer ko bi ocekivao da ce sedmak koga svi znaju da izvrsi masakr.

Istina

25.09.2023 21:45

Nego da li je tacno da je Kosta van zemlje i da je promenjen identitet? Strogo cuvana tajna ipak se pomalo otkriva ili su samo nagadjanja?

Angelina

14.10.2023 23:54

Neko jeste video da nešto nije ok, pitanje je zašto isti nije i reagovao? Možda jer je u pitanju dete uglednih roditelja i prema tome treba da ima poseban tretman. Zašto je prebačen u dobro odeljenje? Jel postojao neki razlog, sem bla, bla, onog za javnost, dvojezična nastava, da pređe u sedmo dva. Zašto je masakr počinio u odeljenju gde su bili dobri prema njemu i gde ga niko nije dirao?Da li mu je smetalo možda to što su postizali bolje rezultate od njega ili je u pitanju nešto drugo? Nešto iz porodice. Ako puca u one koji mu ništa nisu krivi, izvinite tu nešto debelo nije kako treba. Zašto je povredio tri učenice koje nije poznavao, Dragana koji mu ništa nije skrivio?? E pa to je bolesno. I ako je imao takve namere, da ga otac nije učio da puca, ne bi se ovo desilo. Njegova mama izgleda potpuno nesvesna šta joj je dete uradilo, traži da se on dalje obrazuje. Obrazovanje, izgleda da joj je to jedino važno. Ima li obrazovanja bez obraza? Ne zabrinjava je što dete nema, emocije, nema srca, a ni duše..A, ni sa nama nešto nije kako treba, on je počinio zločin, ali treba ga zabavljati, da mu brže prođe vreme, da ništa ne oseti, da mu bude lepo, dok je zatvoren, da se obrazuje, da razvija moždane vijuge, pa da sledeći put digne neki objekat u vazduh,možda. Jer to rade oni bez srca. Pustite obrazovanje, treba biti čovek.