JEZIVE SLIČNOSTI IZMEĐU KOSTE I NERMINA! ZAPANJUJUĆE PODUDARNOSTI: Ubijali kao u serijama i imali spisak od 15 žrtava!

Autor:

Vesti

12.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pored svega Nermin Sulejmanović je poput maloletnog ubice sa Vračara bio veliki pobornik društvenih mreža.

JEZIVE SLIČNOSTI IZMEĐU KOSTE I NERMINA! ZAPANJUJUĆE PODUDARNOSTI: Ubijali kao u serijama i imali spisak od 15 žrtava!

Foto: ST/D. KADIĆ, Facebook, Printscreen

Dve jezive podudarnosti vezuju zločine u Gradačcu i na Vračaru, otkriva Republika.

Naši reporteri koji su bili na licu mesta i prošli putem koji je išao monstrum Nermin Sulejmanović, saznali su da je on baš kao i maloletni Kosta Kecmanović, masovni ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, imao spisak za odstrel, a oba ova masovna zločina odvijala su se kao u američkim serijama.

CRNO OGLEDALO

Kako se sumnja, Kosta Kecmanović je motivaciju za zločin u "Ribnikaru dobio iz američke serije "American Horror Story" (Američka horor priča). Naime, u ovoj seriji u jednoj od epizoda, lik Tate Langdon koji je srednjoškolac, izvršio je sličan zlocin tako što je ubijo 15 učenika u školi. Na drugoj strani Nermin Sulejmanović je svoje zločine prenosio uživo na društvenoj mreži, što su mnogi kasnije povezali sa čuvenom serijom "Black mirror" (Crno ogledalo).

Ipak, mnogo jeziviji su spiskovi od 15 osoba, koje su obojica želeli da ubiju.

- Sve ljude koje je ubio, ubio je iz osvete. Imao je nešto protiv njih. Koliko ja znam on je na svom spisku imao 15 ljudi koji su mu se nešto zamerili - kaže jedan Gradačanin koji je poznavao Sulejmanovića.

Baš toliki broj ljudi, odnosno dece na svom spisku koji je pronašla srpska policija, imao je i Kecmanović.

Dokaz da Sulejmanović nije imao nameru da stane sa ubistvima je i taj da je u lajv prenosu rekao:

- Nastaviću da ubijam.

HRABRI PRODAVAC

Verovatno bi mu to i pošlo za rukom da ga hrabri prodavac opreme za lov i ribolov iz Gradačca Hasan Jašarević nije prevario i umesto prave municije mu je dao ćorke.

- Sedim ja na fotelji i razmišljam gde ću u lov za vikend. Kad čujem neku škripu tockova ispred radnje. Crni BMW. I on pravo iz auta u moju radnju. Go do pasa. Krvav. S pištoljem u ruci. Veli mi: "Svu municiju devet milimetara mi daj". Sekunde su to. Razmišljam šta ću i skontam, daću mu startnu municiju. Šest kutija sam mu dao. On to zgrabi i ode napolje. Jedna kutija mu ispade na izlazu, krvava ostala - ispričao je Jašarević.

Inače, kako je Republika u Gradačcu saznala, Sulejmanović je svoju suprugu Nizamu Hećimović ubio jer ga je prijavila policiji zbog nasilja, turske državljane, oca i sina Džengiza i Denisa Ondera jer su sprečili vezu njihove ćerke, odnosno sestre Deženane sa ubicom, a i njenu majku je teško ranio. Upucao je i Nizaminog brata od tetke Nedima Pamukovića, kao i policajca Huseina Kotorića koji je ranjen u šaku.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Prestanimo

13.08.2023 06:37

Da uporedjujemo Jabuke i krusje. Ovaj skot je iz ljubomore, iz egoistickih razloga pukao i krenuo da ubija. Dosadili su novinari sa uporedjivanjem Koste i novih ubica. Ovo su dve totalno razlicite price. Ovaj Nermin sa nije imao pistolj, uzeo bi sekiru; dok je Kosta bio fasciniran skolskim ubistvima…