OBJAVLJENA SLIKA KOSTE KECMANOVIĆA SA DEVOJKOM: Ona tvrdi da su u vezi, slomljena što nije pored nje: "Nedostaješ mi"! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.08.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka objavila fotografiju uz emotivne reči koje je uputila Kecmanoviću.

OBJAVLJENA SLIKA KOSTE KECMANOVIĆA SA DEVOJKOM: Ona tvrdi da su u vezi, slomljena što nije pored nje: "Nedostaješ mi"! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, Facebook

Kosta Kecmanović

Trećeg maja ove godine, Kosta Kecmanović zavio je u crno deset porodica i čitavu Srbiju, kada je u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' izvršio masakr i tom prilikom usmrtio svojih devet vršnjaka i muškarca iz obezbeđenja.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović 3. maja izvršio masakr u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar''

Javnost je već tri meseca nema, a detalji slučaja iz dana u dan isplivavaju na površinu. Ono što posebno šokira jeste činjenica da je nakon učinjenog krvavog pira, Kecmanović dobio veliki broj pratilaca i fanova koji veličaju njegov lik, pružaju mu podršku, a za njegov 14. rođendan, slali su mu poklone i čestitke.

Sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija koju je objavila jedna korisnica mreža koja tvrdi da je Kostina devojka.

Naime, na pomenutoj fotografiji su dečko i devojka čvrsto zagrljeni, dok u pozadini ide pesma Bili Ajliš ''Volim te'' i prati je opis: ''Nedostaješ mi!''

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Korisnica mreža tvrdi da je devojka Koste Kecmanovića

Na slici se ne mogu videti likovi pomenutog para, te se ne može sa sigurnošću reći da se radi o Kecmanoviću, kao i da devojčica koja tvrdi da mu je devojka to zaista i jeste.

Činjenica je da Kostu podržava, kako sama kaže, da joj nedostaje, a da li mu je zaista bila emotivna partnerka, nije poznato.

TVRDI DA NOSI KOSTINO DETE 

Snimak koji je objavljen na društvenoj mreži TikTok šokirao je javnost. Naime, devojčica je postavila sliku pozitivnog testa na trudnoću. 

U objavi tvrdi da nosi nerođeno dete dečaka ubice Koste Kecmanovića. 

 

@prosvetakec Sektu vam jebem bolesnu vi današnje klinke ste za tešku psihijatriju, ma zašto ovaj #tiktok ne uvede starosnu granicu za pravljenje naloga sa potvrdom identiteta bolesne stee!!! #kostakecanovic #masakar #srbija #vracar ♬ original sound - ljudi sta vam je

 

Javnost je zgrožena objavom, nikome nije jasno kako korisnica TikTok-a može da ismeva nezapamćeni masakr na Vračaru. 

- Imam nešto da vam izjavim! Kosta i ja dobićemo bebu, trudna sam! - navodi se u objavi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Aca

15.08.2023 14:06

Zeli da bude slavna.

Lili

15.08.2023 14:27

Kruži ta slika već sedmicama na Tik Toku i to nije Kosta. Djeca su poludjela sve zbog popularnosti na društvenim mrežama

Odgovori 11 7
Neko

15.08.2023 18:13

Dajte vesti o Kosti, kako je i kako provodi dane?!

Odgovori 10 4
Etika novinara

15.08.2023 21:23

Dosta vise, prestanite da pisete na taj nacin o poremecenin likovima koji postavljaju poremecene objave