DEČAKA UBICU PRE MASAKRA ZANIMALA SAMO JEDNA STVAR! Kosta priznao da je u KRVAVI PIR krenuo nakon OVOG saznanja!

Autor:

Hronika

02.08.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosti Kecmanoviću je samo jedno bilo bitno pre nego što počinio stravičan zločin.

DEČAKA UBICU PRE MASAKRA ZANIMALA SAMO JEDNA STVAR! Kosta priznao da je u KRVAVI PIR krenuo nakon OVOG saznanja!

Foto: Privatna arhiva, YouTube/Printscreen

Pucnjava u Lukavcu po uzoru na Kostu Kecmanovića

Kosta Kecmanović, dečak ubica koji je pre tri meseca u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' ubio devet vršnjaka i radnika obezbeđenja, na internetu je pretaživao ''da li u Srbiji postoji doživona kazna zatvora.''

- Nisam znao da neću odgovarati, mislio sam da hoću, zbog toga sam na internetu gledao da li mogu da budem osuđen na doživotnu robiju. Želeo sam da znam šta me čeka - navodno je rekao istražiteljima Kecmanovič, saznaje Kurir.

Zastrašujuća je sama činjenica da mu je bilo najvažnije da li ga čeka robija, dok za žrtve nije mario i imao samilosti.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Podsetimo, prema našem važećem zakonu, Kosta Kecmanović kao trinaestogodišnjak nije krivično odgovora, niti može odgovarati iako je u međuvremenu napunio četrnaest godina.

- Iako se sumnjalo da je namerno stravičan zločin počinio pre nego što je napunio 14 godina, kada bi postao krivično odgovoran, on je navodno izjavio da nije znao za zakon ali da se interesovao da li će ako ubije decu morati ceo život da provede iza rešetaka - objašnjava izvor pomenutih medija i podseća na činjenicu da je Kosta iz kuće uzeo dva očeva pištolja kojima je usmrtio svoje vršnjake i čuvara škole, kao i da je po izvršenom zločinu mirno napustio školu, pozvao policiju i priznao delo.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović izvršio masakr u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar''

- Prema onome što je izjavio, on u prvom trenutku nije znao da li je bilo koga ubio, navodno je rekao da nije video krv. Tek kasnije je saznao šta je učinio, ali se navodno ni tada nije pokajao niti izrazio iskreno žaljenje za životima koje je ugasio. Rekao je da je bio šikaniran i odbačen i da mu deca nisu bila drugari, kao i da je to bio motiv, a da je ideju dobio gledajući jednu dokumentarnu seriju o ubicama iz škola - podseća njihov sagovornik i dodaje da je Kecmanović pod stalnim nadzorom na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu, na posebnom dečjem odeljenju.

- U ovoj ustanovi on je pod nadzorom 24 sata. Ne može da izlazi napolje, razgovara sa drugom decom ili da prima posete. Nekoliko stručnih lica, zaduženo je za razgovore sa njim, hranu dobija svakodnevno u sobi i praktično je njegov tretman sličan pritvorskom.

Republika

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića uhapšen

Podsetimo, istog dana kada je Kecmanović počinio krvavi pir, uhapšen je njegov otac protiv kog Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu zbog sumnje da je sina vodio u streljanu i učio ga da puca, kao i da nije pravilno obezbedio oružje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading