SAZNAJEMO! LAŽNA UZBUNA NA KLINICI: Kosta nije pokušao da pobegne, evo šta se stvarno desilo!

Autor: Republika, S.S.

Hronika

01.08.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika je došla do informacija da Kosta Kecmanović nije pokušao da pobegne sa klinike

SAZNAJEMO! LAŽNA UZBUNA NA KLINICI: Kosta nije pokušao da pobegne, evo šta se stvarno desilo!

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Kosta Kecmanović

Danas su mediji preneli nezvaničnu informaciju da je masovni ubica Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja nasumičnom pucnjavom u svojoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio čuvara i devetoro đaka, pokušao da pobegne sa Klinike za neuropsihijatriju za decu i omladinu, ali je naš portal došao do saznanja da je reč o lažnoj uzbuni.

Kako je navedeno u vesti o pokušaju bekstva, iz Kostine sobe čula se buka, nekoliko dana nakon što je saslušan u slučaju protiv oca Vladimira, ali nije bila reč o pokušaju bekstva.

Prema našim saznanjima, zaposleni na klinici su tog dana posumnjali da dečak pokušava da pobegne, ali kada su došli u njegovu sobu, videli su da je samo pravio lom po sobi jer je bio nervozan.

Kao što smo juče pisali, dečak je poslednjih dana posebno histeričan jer odbija bolničku hranu, a o tome čitajte OVDE.

Naše informacije potvrdilo je kasnije i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da su netačni navodi pojedinih medija da je K.K. (14)  pokušao da pobegne iz zdravstvene ustanove u kojoj se nalazi nakon što je 3. maja ove godine počinio zločin u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. Naglašavamo da je maloletni K.K. pod 24-časovnim nadzorom policije čime svaka mogućnost bekstva u potpunosti nije moguća - navode u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (5)

Loading
Da

01.08.2023 14:22

Ne treba da jede nista, ne jedu ni deca i cuvar koje je zverski pobio

aca

01.08.2023 16:26

Prosao mu rodjos nije nista dobio, prolazi i letnji raspust a nije isao ni na jednu egzoticnu destinaciju… mnogo mi ga zao. On jednostavno u svom mozgu ne ume da obradi tu cinjenicu da je pocinio najteze moguce zverstvo i uopste se ne kaje zbog toga. Jedino o cemu razmislja i za cim pati je njegov komfor. Fon, komp, igrice, letovanje, rodjendanski pokloni, slatkisi, ukusna hrana… takva osoba nije za slobodu, da ga nekim cudom puste opet ce uraditi isto, tu leka nema.

Boro

01.08.2023 16:59

I da je pokušao da pobegne ne bi daleko stigao...Crno dete, što ti je ovo sve trebalo, posle ove tragedije ništa nije normalno, ni shvatljivo.

01.08.2023 18:40

Na veliku žalost on je još uvek dete i strašno je, ali to kako se bez osećajno ponaša i što ja deset porodica zavio u crno, ugasio 9 mladih života, surovo i bez kajanja jedino je za njega injekcija. Surovo i morbidno ali istinito.