SAZNAJEMO! LAŽNA UZBUNA NA KLINICI: Kosta nije pokušao da pobegne, evo šta se stvarno desilo!

Autor: Republika, S.S.

Hronika

01.08.2023

13:33

Republika je došla do informacija da Kosta Kecmanović nije pokušao da pobegne sa klinike

SAZNAJEMO! LAŽNA UZBUNA NA KLINICI: Kosta nije pokušao da pobegne, evo šta se stvarno desilo!

ST/Nikola Mutić, Printscreen

Komentari (5)

Loading
Da

01.08.2023 14:22

Ne treba da jede nista, ne jedu ni deca i cuvar koje je zverski pobio

aca

01.08.2023 16:26

Prosao mu rodjos nije nista dobio, prolazi i letnji raspust a nije isao ni na jednu egzoticnu destinaciju… mnogo mi ga zao. On jednostavno u svom mozgu ne ume da obradi tu cinjenicu da je pocinio najteze moguce zverstvo i uopste se ne kaje zbog toga. Jedino o cemu razmislja i za cim pati je njegov komfor. Fon, komp, igrice, letovanje, rodjendanski pokloni, slatkisi, ukusna hrana… takva osoba nije za slobodu, da ga nekim cudom puste opet ce uraditi isto, tu leka nema.

Boro

01.08.2023 16:59

I da je pokušao da pobegne ne bi daleko stigao...Crno dete, što ti je ovo sve trebalo, posle ove tragedije ništa nije normalno, ni shvatljivo.

01.08.2023 18:40

Na veliku žalost on je još uvek dete i strašno je, ali to kako se bez osećajno ponaša i što ja deset porodica zavio u crno, ugasio 9 mladih života, surovo i bez kajanja jedino je za njega injekcija. Surovo i morbidno ali istinito.

Vera

02.08.2023 00:35

Kada dete dobije sve materijalno u životu, a ljubavi i toplinu roditeljskog doma, onda postaje umiljata Maca koja pušta kandže kada mu se ne ispune želje. Izgubljena roditeljska šansa da ga nauče blagovremeno moralnim vrednostima i saosećajnošću dovodi porodicu do tačke potpune degradacije. Scene na klinici u uslovima izolacije pokazaće njegovu nerazvijeni prirodu. K. K. nije u stanju da osvesti masakr jer je okrenut samo sebi. Krivicu može razviti prema sebi jer nije upoznao sebe do 02.05.da ga odsustvo krivične odgovornosti neće osloboditi psihijatrijske obrade i debakl ugledne porodice. Da je to znao ne bi uradio što jeste jer sebi ne bi uskratio komfor. Sada je suočenje sa sobom počelo da biva bolno, a vremenom će postati tragično. Život na psihijatriji je teško zamisliv. Prvi histerična napadi manifestovati kroz hranu su pokazatelj K. K.da se nije izvukao bez posledica. Sve ovo upozorava i decu i odrasle da se ne isplati biti zao, te da je jedini pravi put u životu razvijanje dobrote. Ma kakvo čudo da se dogodi sa K. K.jedno će ostati drug, drugarice i čika Dragan i teško povređeni. Skupo košta svaki promašaj cilja, a to je greh.