ZADAVIO JE PRODUŽNIM KABLOM, PA TELO RASKOMADAO SATAROM! Novi stravični detalji ubistva Noe Milivojev: Policija u posudi našla LOBANJU!

Autor:

Hronika

08.07.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji jezivog ubistva tiktokerke u centru Beograda.

ZADAVIO JE PRODUŽNIM KABLOM, PA TELO RASKOMADAO SATAROM! Novi stravični detalji ubistva Noe Milivojev: Policija u posudi našla LOBANJU!

Foto: Instagram.com, Facebook.com

Ubijena Noa Milivojev

Ognjen Dabetić (33) je u svom stanu u Beogradu zadavio produžnim kablom tiktokerku Nou Milivojev (18), za kojom se tragalo od 17. juna ove godine. Nakon što ju je ubio, njeno telo je raskomadao satarom i nožem, a onda njene delove tela rastapao u kiselini.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Noa Milivojev ubijena

Inspektori koji su prvi ušli u Dabetićev stan u Ulici cara Lazara u centru Beograda, bili su šokirani onim što su zatekli.

- Užasno je zaudaralo, a osumnjičeni je sedeo na jednoj fotelji i mirno posmatrao policajce. Oko njega je bilo mnogo flaša od alkohola. Nakon što su Ognjenu stavljene lisice na ruke, inspektori su u kupatilu zatekli više plastičnih kutija u kojima su u kiselini bili delovi tela. U jednoj velikoj posudi je bila lobanja, koja je gotovo cela bila uništena, a na dnu te plastične kutije su se videli zubi. Osim toga, Noina garderoba je pronađena u crnim kesama - ispričao je izvor za Informer i dodao da je Ognjen telo sekao najpre satarom, a onda i nožem.

Republika

Foto: Društvene mreže

Ognjen Dabetić

- On je danima, kako su svedoci ispričali, iznosio crne kese iz stana, pa se pretpostavlja da je neke delove Noinog tela bacio u đubre, dok je druge potopio u kiselinu kako bi ih uništio i sakrio užasno ubistvo. Prilikom pretresa stana policija je odnela sve noževe koje je Ognjen posedovao, ali satara nije pronađena. Osim toga, i delovi tela, koji su prilično uništeni kiselinom, odneti su na Institut za sudsku medicinu, gde bi na osnovu DNK trebalo da se utvrdi da li je ubijena osoba zapravo Noa.

Republika

Foto: printscreen/tiktok

Noa Milivojev iskasapljena

Podsetimo, Ognjen Dabetić je priznao ubistvo, ali je rekao da se ne seća šta se dogodilo. Kako se navodi, zavisnik je od alkohola i droge, ali se nikada nije lečio. 

- Osumnjičeni je priznao da je u prošlosti nekoliko puta nasrnuo na Nou, ali da su to bile ljubavne svađe koje bi oboje brzo zaboravili. Ipak, posle 17 dana potrage i istrage, ispostavilo se da je Ognjen u svom stanu ubio Nou. Inače, osumnjičeni je i u prošlosti u više navrata bio u vezama sa transrodnim osobama koje su ga prijavljivale za nasilje. On ih je tukao i šibao kada se napije i nadrogira. Interesantno je što, iako su zvale policiju, nisu podnosile prijave zbog čega on nije ni privođen - rekao je sagovornik za pomenute medije.

Podsetimo, zverski ubijena Noa, rođena je kao Đorđe Milivojev. Nestala je 17. juna u Begradu, kada se i poslednji put čula telefonom sa majkom kojoj je rekla da "kod dečka". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading