I KAD POMISLIŠ DA TE NEKO NIJE ZAGRLIO OVOG JUTRA, ZNAJ DA TE GRLIMO I LJUBIMO SA SVAKIM IZLASKOM I ZALASKOM SUNCA! Potresna čitulja roditelja Sofije Negić! (FOTO)

Autor:

Hronika

08.05.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Negić, jedna od osmoro dece koja je tragično život izguibila u OŠ "Vladislav Ribnikar" biće sahranjena danas na Novom groblju u Beogradu.

I KAD POMISLIŠ DA TE NEKO NIJE ZAGRLIO OVOG JUTRA, ZNAJ DA TE GRLIMO I LJUBIMO SA SVAKIM IZLASKOM I ZALASKOM SUNCA! Potresna čitulja roditelja Sofije Negić! (FOTO)

Foto: Novosti.rs

U strašnoj tragediji na Vračaru prošle srede život je izgubilo osmoro dece i čuvar Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". 

Sofija Negić, Ana Božić, Andrija Čikić i Bojana Arsović biće ispraćeni danas na večiti počinak.

Od Sofije su se potresnim rečima oprostili roditelji čituljom.

- Tvoje srce bilo je toliko da je moglo da primi ceo svet, a kada je srce ceo svet, ono u sebi sadrži sve ljubavi i sva prijateljstva koja postoje i koja će postojati, sve zagrljaje i poljupce koji su bili i koji će tek biti. I ako nekad pomisliš da te niko nije poljubio ovog jutra, znaj da te ljubimo i grlimo sa svakim izlaskom i zalaskom sunca i da ćemo svaku pesmu koju si volela slušati kao da nam je pevaš ti – mrmljajući sa zadnjeg sedišta. Tvoj neobuzdani smeh koji prolazi kroz zidove i ostaje zauvek u vremenu neće prestati da odzvanja u našim dušama. Nijedna krivina iza ugla i nijedna slomljena krila ne mogu te zaustaviti da budeš tu, s nama, u večnoj ljubavi koju osećamo prema tebi - piše u čitulji.

Podsetimo, Srbiju i region potresao je strašan zločin koji se 3. maja dogodio u školi na Vračaru. Naoružani učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović ušao je u školu i pucao na učenike i osoblje škole. Kako je kasnije saopšteno, on je plan za krvavi zločin pripremao mesecima unapred, a taj dan je izabrao, jer su se učenici vratili sa prvomajskih praznika i znao je da će škola biti puna.

Takođe, iz MUP-a je saopšteno da je dečak imao spisak po kome je planirao da likvidara svoje vršnjake, a pištolj je uzeo iz očevog sefa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading