POSLEDNJI BALON ZA KATARINU VINUO SE U NEBO: Srceparajuće scene na sahrani devojčice ubijene u krvavom piru na Vračaru

Autor:

Hronika

06.05.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo groblje prepuno je mališana koji su došli da na poslednji počinak isprate svoju školsku drugaricu Katarinu M. koja je nastradala kada je u nju pucao Kosta Kecmanović u OŠ "Vladislav Ribnikar".

POSLEDNJI BALON ZA KATARINU VINUO SE U NEBO: Srceparajuće scene na sahrani devojčice ubijene u krvavom piru na Vračaru

Foto: Republika.rs

Kako javlja naša reporterka, pušteni su beli baloni u znak sećanja na preminulu devojčicu, i poslednji od njih vinuo se u nebo.

Roditelji K.M devojčice koju je u krvavom piru likvidirao Kosta Kecmanović u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ispratili su je na večni počinak na Novom groblju uz potresnu poruku.

Kako je zabeležila naša reporterka koja prati sahranu na Novom groblju, pogrebno vozilo sa telom devojčiće ispraćane je uz srceparajuću poruku ispisanu na vencu.

- Dušo najmilija! Tvoji Nata, Lena, tata i mama - stoji između ostalog u poruci.

Foto: Republika.rs

 

Kako je Republika već pisala, sveštenik je služio opelo i jecao tokom svog govora poručujuči da ne treba da se stidimo suza za anđelima kojima je ubica oduzeo život.

Deca nisu ni osetila život, a nestao je iz njih. Ona nije završila velike skole da se hvalimo njenim uspesima, ali škole treba da budu mesto radosti i susreta đaka. Naša deca su žrtve, potrovaše ih svim i svačim. Nemojmo se stideti suza nad ovim stvorenjem kome je oduzet život. Izgubili smo kompas, u školu moze da uđe i sam Đavo, samo da se pominje Bog - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading