OBEĆALA SAM DA NEĆU PLAKATI, ALI NE MOGU! Potresne reči bake na sahrani ubijene Katarine

Autor:

Hronika

06.05.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na beogradskim grobljima danas će biti sahranjeno četvoro učenika i radnik obezbeđenja koji su stradali u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar"

OBEĆALA SAM DA NEĆU PLAKATI, ALI NE MOGU! Potresne reči bake na sahrani ubijene Katarine

Foto: Republika.rs

Sahrana Katarine M.

Veliki broj ljudi se okupio ispred kapele na Novom groblju. Ispred same kapele, utučeni članovi porodice, prijatelji, drugari, nastavnici dolaze da odaju počast preminulom anđelu Katarini. Građani ostavljaju bele ruže i kale.

Na Novom groblju biće sahranjena M.K. u 11.30, kao i M.A. u 15.30 časova, dok će A.D. biti sahranjena na Novom Bežanijskom groblju u 15.15 časova.

Slomljeni od bola, nemi od tuge, građani mirno stoje u redu čekajući da izjave saučešće porodici.

Jedna bakica sedi na klupi i kroz jecaje govori: obećala sam ti da neću plakati, ali ne mogu!

Drugari su joj doneli veliki broj belih balona uvijenih u roze tračice

Opelo je počelo oko 11.10.

Sahrana E.K. biće održana na Centralnom groblju sa početkom 12.30 sati, dok će pripadnik obezbeđenja D.V. biti sahranjen na Lešću u 12.15 sati.

Kako navode meštani Malog Orašja, danas će u 14 časova biti održana sahrana petorice momaka koji su stradali u sinoćnjoj pucnjavi, a još tri sahrane zakazane su za nedelju, takođe u 14 časova.

U ponedeljak će na beogradskom Novom groblju biti održane dve sahrane. Prvo će biti sahranjena A.B. u 15 časova, a potom i A.Č. u 16 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading