UFLEKANA POSTELJINA MAJE I STANISLAVA ZAVRŠILA KOD MIONE: Šok potez nakon vrele akcije, bivši joj servirao TELESNU TEČNOST NA JASTUK!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremite kese za povraćanje!

UFLEKANA POSTELJINA MAJE I STANISLAVA ZAVRŠILA KOD MIONE: Šok potez nakon vrele akcije, bivši joj servirao TELESNU TEČNOST NA JASTUK!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak sinoć su napustili emisiju "Pitanja novinara" kako bi se prepustili strastima u sobi za izolaciju. Njih dvoje su zatresli zidove na imanju u Šimanovcima, a njeni uzdasi su odzvanjali. 

Republika

Foto: twitter.com/ZadrugaOfficial

Maja Marinković i Stanislav Krofak vrela akcija

Nakon vrele akcije Stanislav se zadržao u krevetu, a Maja je morala da ode po vlažne maramice kako bi Krofak počistio haos koji je napravio pod jorganom. Kad je ustao iz kreveta njih dvoje su odlučili da zategnu krevet, kad je Krofak napravio šokantan potez. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav i Maja uflekanu posteljinu bacili na Mionin krevet

Naime, on je uflekanu posteljinu u kojoj je imao brutalnu akciju sa Marinkovićevom bacio na krevet svoje bivše devojke, dok je zatezao krevet i nameštao sve da posle akcije mogu udobno da se ušuškaju. 

Jovanovićeva sigurno ni ne sluti šta je njen bivši momak uradio, a kad bi znala da je posteljina u kojoj je opštio sa Majom završila na njenom krevetu sigurno bi nastao karambol. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Miona Jovanović

Inače, povodom vrele akcije tokom emisije "Pitanja novinara" toga danas se oglasio i njen otac Taki Marinković, koji je priznao da uvek glasa za ljubav, ali da intiman čin nije ispratio. 

- To nisam ispratio, niti to komentarišem. Uvek glasam za ljubav i podržavam ljubav. Važno mi je samo da je izbrisala onog idiota iz svoje glave. Ne dajem mnogo na važnosti ni Stanislavu, ipak je on gledao rijaliti godinama, pa da ne trčim pred rudu... O njemu sve najlepše, ali, za svaki slučaj... - zaključio je Majin otac za Pink.rs.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Taki Marinković o vreloj akciji Maje i Stanislava

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pero

08.04.2024 22:49

Pre bi sutlijas bez hrane nego bez seksa Nadamo se da ce napokon joj se smiriti hormoni

Boba

09.04.2024 12:56

@Pero - Sta mislis da je Akita zmijolika bolja od Maje

a ko nije

10.04.2024 03:05

@Boba - bolji od majkite ? Majkita je najgora od svi devojaka -zena koje su bili i sad u Eliti-Zadruzi

Odgovori 10 2