MAJI I STANISLAVU OTKAZALE SVE KOČNICE POD POKRIVAČEM: Jedva dočekali kraj emisije, pa započeli žestoku AKCIJU!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Sranislav Krofak su se zaigrali pod pokrivačem, ukućani sve vreme posmatrali akciju.

MAJI I STANISLAVU OTKAZALE SVE KOČNICE POD POKRIVAČEM: Jedva dočekali kraj emisije, pa započeli žestoku AKCIJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ljubavna veza između Maje Marinković i Stanislava Krofaka Panteru izazvala je veliku pažnju javnosti od samog početka. Njihova strastvena veza ne prestaje da intrigira, a najnoviji događaji samo su dodatno podgrejali interesovanje za njihovu romansu.

Odmah nakon završetka popodnevne emisije "Pitanja gledalaca", otišli su u spavaću sobu, pa krenuli da razmenjuju nežnosti. Njih dvoje nisu mogli da prestanu da se ljube i dodiruju pod pokrivačem, a iako je nekoliko kamera bilo okrenuto prema njima to im nije predstavljalo problem da uživaju u strastima. Njih dvoje još uvek nisu imali pravu vrelu akciju, kao što je publika navikla da vidi od Maje, međutim, pretpostavlja se da će do toga veoma brzo doći.

Iako je Stanislav ovonedeljni potrčko i treba da spava u sobi za izolaciju sa bivšom devojkom, on je odlučio da popodnevnu dremku obavi pored Maje Marinković, iako spavanja i odmaranja uopšte nije ni bilo, jer su sve vreme razmenjivali nežnosti ispod jorgana. 

 

S obzirom na njihovu javnu popularnost, reakcije javnosti na ovakvo ponašanje nisu izostale. Dok jedni podržavaju njihovu iskrenost i otvorenost, drugi osuđuju njihovo ponašanje smatrajući ga neumesnim u javnim situacijama. Ipak, ovo ih nije sprečilo da nastave sa javnim ispoljavanjem svoje ljubavi.

Mnogi sumnjaju u iskrenost ovog odnosa i veruju da oboje imaju viši cilj, ali i pored negativnih komentara Maja i Stanislav imaju i dosta pozitivnih reči, kao i fanova koji im pružaju podršku, a ostaje da vidimo kako će taj odnos da se odvija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading