MAJA JE SAMO DEO STANISLAVOVE IGRE: Krofak osmislio pakleni plan, na ovaj način će se osvetiti Mioni!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ni ne sluti da se Stanislav samo igra sa njom i da mu je Miona krajnji cilj.

MAJA JE SAMO DEO STANISLAVOVE IGRE: Krofak osmislio pakleni plan, na ovaj način će se osvetiti Mioni!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Pantera ozvaničio je vezu sa Majom Marinković, iako su svi očekivali da će makar doći do razgovora sa Mionom Jovanović, njegovom bivšom devojkom, koju je ispratio u Elitu, a ona ga je ubrzo prevarila i ostavila zbog Nenada Aleksića Ša.

Dok jedni podržavaju vezu Maje i Stanislava, drugi smatraju da se Krofak samo inati i da zapravo želi da se osveti Mioni. Njegov prijatelj iz Zagreba se oglasio za medije, pa priznao da ne vidi Stanislava u ozbiljnoj vezi sa Majom, što će definitivno poremetiti Majin mir, s obzirom da je dugo izbegavala veze u rijalitiju, a zbog Krofaka je napravila presedan:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic, instagram

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

- Opasan je Pantera, zna on šta radi. Iskreno mislim da ni on, ni Miona nisu imuni jedno na drugo. Ona nije bila svesna koliko joj on nedostaje dok ga nije videla,a sada iskreno mislim da se on zeza tamo sa Majom. Ne kažem da mu ne prija, ali možda on pravi Mionu ljubomornom - rekao je Panterin drug.

- Verujem da veza sa Majom neće biti ozbiljna, mislim to je Maja, ona je luda kao struja i to svi znamo... Videćemo šta će se sve dešavati, ali on ima moju podršku u svemu - zaključio je on za Pink.rs.

Podsećamo, iako su Maja i Stanislav njih dvoje su sigurni da imaju podršku svojih najbližih, a da ih osećaj ne vara govori izjava starletinog oca Takija, koji je to i potvrdio. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

- Hvala Bogu, pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama, da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko, fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome, super se snalazi. Ipak, i on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu, pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu, super je dečko, skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija - poručio je Taki za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

04.04.2024 19:39

Kaže drug ( ako je u98opšte drug ) da je Stanislav opasan i zna šta radi. Kakav bi to opasan muškarac žoji zna šta radi oprostio devojci javnu prevaru, sramoćenje i iznošenje njihove intime koju slušaju milioni ljudi? Uz to, izmišljani laže neke situacije iz njihovog zajedničkog života i ponižava ga. To bi možda oprostio neki šmokljan ali nikada nebi muškarac sa stavom, principima i karakterom. Može i da bira, sve su se usijale i žele biti sa njim, neke se direktno nude (Slađa ) a Aneli, Jovana, Danka i Anita ga krišom posmatraju. Maju već ima i nebih rekla da ga Miona nešto podebno zanima osim što je možda besan i razočaran zblog njenog postupka. Miona kad priča o ljubavi, seksu, pravljenju dece ili ljubavnom odnosu ima istu emociju kao i kad guli krompir za čorbu. Ona jeste osoba bez strasti i omocija.

ali

04.04.2024 21:33

maja zobe aneli dzeljana hahahaha a sta je ona nego dzeljana jel realno da je tako glupa, danas je Masa 5x pita zasto proziva Aneli i Janjusa zaa seks kada imaju decu(a nije joj smetalo sto Janjus ima dete kada je ona bila dezurna jahacica) a ona se sada drpa sa Stanislavom a ona kaze pa to je zato sto su oni foliranti, hehehe kada ona jase onda je ok a drugima moralise, teska glupaca dezurna rialiti jahacica, ako se nisam zabrojao Stanislav je jubilarni 10ti koji je overio u rialitiju, kaze majakita da je to njen posao i da je ona profesionalac ona je maja marinkovic dezurna rialiti lopata.