PROCURIO NECENZURISANI SNIMAK IZ IZOLACIJE: Stanislav sve vreme tražio Mionu, Maji pala roletna!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav se probudio, pa pogledom tražio Mionu, Maja sve shvatila.

PROCURIO NECENZURISANI SNIMAK IZ IZOLACIJE: Stanislav sve vreme tražio Mionu, Maji pala roletna!

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic, instagram

Aktuelni učesnici Elite, Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera juče su ozvaničili vezu, pa sinoćnju žurku proveli zajedno, kao pravi ljubavni par, a ukućani su pomno pratili njihovo ponašanje.

Iako je rekla da neće ići u izolaciju, Maja je pogazila svoju reč, pa završila u krevetu Stanislava, koji trenutno boravi u izolaciji sa bivšom devojkom, Mionom Jovanović. Maja i Stanislav su se zaigrali ispod pokrivača, a Marinkovićeva se u jednom momentu potpuno otkrila, pa je publika mogla videti njene silikone, u kojima je Krofak uživao.

Njih dvoje nisu mogli da prestanu da se ljube i dodiruju pod pokrivačem, a iako je nekoliko kamera bilo okrenuto prema njima to im nije predstavljalo problem da uživaju u strastima. Njih dvoje još uvek nisu imali pravu vrelu akciju, kao što je publika navikla da vidi od Maje, međutim, pretpostavlja se da će do toga veoma brzo doći.

 

Ipak, pred zoru, Stanislav se probudio, pa naglo okrenuo ka krevetu Mione Jovanović, gde ju je pogledom tražio, dok je ona spavala okrenuta leđima. Naravno, kamere su sve zabeležile, a čini se da je to primetila i Maja, pa je odmah reagovala, a Krofak se brže-bolje vratio i zagrlio Maju, kako ne bi došlo do haosa, po kom je Marinkovićeva prepoznatljiva.

Mnogi sumnjaju da je Stanislav zapravo ušao u rijaliti s namerom da se osveti Mioni i kasnije je vrati, te da Maju Marinković samo koristi za to, ali da ni sam nije svestan šta ga čeka, ukoliko se ispostavi da se sa njom samo igrao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading