STANISLAV POKAZAO MAJI SVOJA UMEĆA PRED PUNOM SOBOM: Ni ne sluti da zbog ovoga može debelo da bude KAŽNJEN, čeka se reakcija PRODUKCIJE!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je jedno od glavnih pravila Elite!

STANISLAV POKAZAO MAJI SVOJA UMEĆA PRED PUNOM SOBOM: Ni ne sluti da zbog ovoga može debelo da bude KAŽNJEN, čeka se reakcija PRODUKCIJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, RTV Pink printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak su nakon emisije odmah otišli u spavaću sobu kako bi se prepustili jedno drugom, ne obuzdavajući svoje emocije. Maja, kao i do sada, nije imala problem da ima odnose pred punom sobom ljudi, ali ovoga puta je i Stanislav bio spreman da se prepusti strastima pred svima. Njih dvoje su "utonuli" ispod pokrivača i započeli svoje ljubavne igre.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vrela akcija Maje i Stanislava

Iako su samo pre dva dana objavili da su u ljubavnoj vezi njih dvoje se ne razdvajaju i po ceo dan razmenjuju nežnosti, a svaki priliku koju imaju koriste da se zavuku pod jorgan.

Međutim, iako je sve trenutno sjajno i bajno Stanislav ni ne sluti da ovaj potez može skupo da ga košta jer je on ovonedeljni potrčko i treba da spava u sobi za izolaciju, a on veći drugi dan bira da popodnevnu dremu provodi u Majinom društvu, a ostaje da vidimo da li će veliki šef ovaj postupak kazniti ili mu progledati kroz prste. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Inače, njih dvoje su sigurni da imaju podršku svojih najbližih, a da ih osećaj ne vara govori izjava Majinog oca Takija, koji je dao podršku danas. 

- Hvala Bogu, pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama, da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko, fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome, super se snalazi. Ipak, i on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu, pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu, super je dečko, skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija - poručio je Taki za Pink.rs.

Republika

Foto: Republika, printscreen/TV Pink

Taki Marinković podržao vezu Maje i Stanislava

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading