ZVANIČNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA: Takmičarka morala da se OPROSTI od ovoga!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef doneo odluku!

ZVANIČNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA: Takmičarka morala da se OPROSTI od ovoga!

Foto: TV Pink, Shutterstock

Učesnicima "Elite" jasno je predočen način i pravila ponašanja i života u Beloj kući, a neki od njih neretko prekrše neko pravilo, zbog čega i budu kažnjeni.

Naime, Veliki šef jasno je predočio pravila života na velelepnom imanju u Šimanovcima, voditeljka Ivana Šopić ih je pročitala još jednom učesnicima tokom trajanja samog rijalitija, ali i u radionici i na nekim mestima može naći plakat na kom su jasno prikazana pravila ponašanja.

Te tako, Teodora Delić pokazala je agresivno ponašanje prema Luki Majčici, a s obzirom na to da je tolerancija na agresiju nulta, Veliki šef doneo je hitnu odluku da ona bude kažnjena mesečnim honorarom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić

 

Poznato je da Veliki šef ne toleriše takmičarima kršenja pravila, koja su im jasno predočena pred potpisivanje ugovora. Ovo nije prvi put da takmičari budu kažnjeni za kršenje osnovnih pravila života na imanju u Šimanovcima. 

Ostaje nam da vidimo da li će ova kazna osvestiti takmičare za njihovo ponašanje, ali ono što je sigurno, jeste da će im biti iznenađujuće kada budu saznali koliko su novca dobili na tekući račun.

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Delić Elita

 

Inače, Teodore Delić je poznata kao vrlo temperamenta devojka, koja često dolazi u sukobe sa njenim cimarima sa imanja. 

Nenad Macanović Bebica je sinoć u emisiji "Gledanje snimaka" dobio priliku da vidi snimak sa žurke, na kom njegova bivša devojka Teodora Delić grli Borislava Terzića Terzu. On je otkrio i dalje ne želi da se pomiri sa njom, a onda je došlo do drame zbog njene komunikacije sa Nemanjom Gačićem, koji je jedan od razloga raskida.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading