JANJUŠEVO ŠOK PRIZNANJE! Otkrio sve o KORIŠĆENJU TABLETA u Eliti - usledio MUK na imanju!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš otkrio sve o korišćenju tableta!

JANJUŠEVO ŠOK PRIZNANJE! Otkrio sve o KORIŠĆENJU TABLETA u Eliti - usledio MUK na imanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom boravka u rijalitiju "Elita", Marko Janjušević Janjuš se poverio svojim cimerima o stresnom periodu kroz koji prolazi nakon gubitka svog rođenog brata Mihaila. On je istakao da i pored teškog perioda kroz koji prolazi, odlučio je da se ne okreće lekovima za smirenje.

Janjuš je istakao: "Ja ne pijem ništa od lekova, ne pijem nikakve bensedine, neću to da pijem. Ja sam prošao kroz šta sam prošao, zato sam i bio takav u poslednje vreme." Njegova odluka da se izbori sa stresom na prirodan način izazvala je pažnju i podršku njegovih cimera.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević Janjuš u Eliti 7

 


Nakon što je otvoreno progovorio o svojim emotivnim izazovima, Janjuš je dobio podršku i razumevanje od strane ostalih takmičara. Njegova hrabrost da se suoči sa stresom bez lekova za smirenje istakla je važnost mentalnog zdravlja i različitih strategija suočavanja sa teškim životnim situacijama.

Ova iskrena ispovest Marka Janjuševića Janjuša ističe važnost otvorenog razgovora o mentalnom zdravlju i stresu. Njegova odluka da se ne osloni na lekove za smirenje predstavlja primer kako pojedinci mogu pronaći druge načine za prevazilaženje teških trenutaka, a istovremeno otvara dijalog o alternativnim pristupima brizi o mentalnom zdravlju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš u Eliti 7

 


Marko Janjušević Janjuš je hrabro podelio svoje iskustvo sa stresom i gubitkom, ističući važnost suočavanja sa izazovima na autentičan način. Njegova iskrenost otvara prostor za razgovor o mentalnom zdravlju i pruža podršku svima koji prolaze kroz slične teškoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading